gtag('config', 'AW-853523673');

Egy működő hajtóművel szállt le a Wizz Air gépe Budapesten

Elrendelt kényszerhelyzeti készültség volt a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kedden délután 17 óra után nem sokkal, mert a Wizz Air Kolozsvár Zaragoza járata megszakította útját és egy működő hajtóművel szállt le Ferihegyen.

Egy működő hajtóművel szállt le a Wizz Air gépe Budapesten

A Wizz Air 3417-es járatszámmal repülő járatát a HA-LWN lajstromjelű Airbus A320-232 típusú repülőgépe teljesítette. A repülőgép a magyar légtér elérését követően több várakozó (holding) kört is lerepült Békés térségében, ezt követően kezdték meg a süllyedést a budapesti repülőtérre. A járat fedélzetén 171 utas tartózkodott. A repülőtéren kényszerhelyzeti készültséget rendeltek el, több tűzoltóautó érkezett a repülőtérre a városból is, azonban az ő beavatkozásukra nem volt szükség, mert a repülőgép gond nélkül hajtotta végre a leszállást 17:37-kor, majd begurult a számára kijelölt állóhelyre. A légitársaság az utasokat egy másik géppel viszi tovább a célállomásukra.

Az AIRportal.hu próbálta elérni a Wizz Air kommunikációs ügynökségét, amely először csak annyit közölt, hogy rövidesen tájékoztatást adnak a történtekről. Ezt követően szerkesztőségünk nem sokkal este fél 7 után az alábbi közleményt kapta a légitársaságtól. 

Madárrajba repült a gép

"A Wizz Air W6 3417 számú Kolozsvárról Zaragozába tartó járata szeptember 9-én Budapesten szállt le miután madárrajba repült. A legénység elővigyázatosságból egy-hajtóműves leszállást hajtott végre a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, az utasok biztonságban elhagyták a fedélzetet. A további késés elkerülése érdekében a járat egy helyettesítő repülőgéppel folytatja az útját. A Wizz Air sajnálatát fejezte ki az érintett utasok felé a késés miatt, de a biztonság elsődleges prioritás számunkra."

Egy működő hajtóművel szállt le a Wizz Air gépe Budapesten

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség