gtag('config', 'AW-853523673');

Egy reptéri munkás maradt a Boeing 737 rakterében

Elaludt a Menzies Aviation egyik dolgozója az Alaska Airlines légitársaság Boeing 737-esének első rakterében, a repülőgép felszállt, a munkás dörömbölt, a pilóták megszakították az utat. A "potyautast" a tűzoltók szabadították ki a gép rakteréből, majd elővigyázatosságból kórházba szállították.

Egy reptéri munkás maradt a Boeing 737 rakterében

Az Alaska Airlines N464AS lajstromjelű Boeing 737-900-as repülőgépe a légitársaság menetrend szerinti, AS 448-as számú járatát teljesítette Seattle-ből Los Angeles-be, amikor a pilóták a felszállást követően nem sokkal hangos dörömbölést hallottak a repülőgép padlója alól. A pilóták azonnal megszakították az emelkedést 5000 láb magasságon és visszafordultak a seattle-i repülőtér felé. A repülőgép 14 perccel a felszállást követően biztonságosan leszállt Seattle repülőterén.

A megállást követően a repülőgép első rakteréből egy repülőtéri dolgozó került elő, akit ezt követően elővigyázatosságból kórházba szállítottak. A légitársaság szűk szavú közleményében elismerte az esetet, de csak annyit közöltek, hogy a raktér, ahol a munkás tartózkodott fűtött volt és légnyomás alatt volt, így nem volt a dolgozó életveszélyben.

Sajtóértesülések szerint a repülőgép első rakterében rekedt embert az Alaska Airlines főldi kiszolgálójának, a Menzies Aviation dolgozójaként azonosítottak. A reptéri munkás állítása szerint elaludt a repülőgépben, azért nem vették észre, hogy a raktérben maradt és zárták rá az ajtót.

Forrás: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség