gtag('config', 'AW-853523673');

Húszezer alatti árról indul a Wizz Air Tenerifére

Már nem kell átszállással bajlódniuk a fapadossal repülő utazóknak.

Húszezer alatti árról indul a Wizz Air Tenerifére

Spanyol lapinformációk után a Wizz Air hivatalosan is bejelentette, hogy október végétől új járatot indít Tenerifére. A magyar hátterű társaság első gépe október 30-án repül a Kanári-szigetekre, és az új útvonalon kezdetben hetente két járatot üzemeltet majd hétfőnként és péntekenként.

A Wizz Air közzétette az induló jegyárakat is. Eszerint egy irányba kis kézipoggyásszal 19 990 forinttól kínálja a jegyeket. Ez ahhoz képest nem mondható soknak, hogy Dubajba is ilyen kezdő áron indított 2013 őszén járatot, és a jelenlegi átszállásos megoldások árfekvéséhez is hasonló (viszont itt nem kell bajlódni a csatlakozással). A nagy kézipoggyász és a feladott csomag viszont jelentősen megdrágíthatja az utat.

Húszezer alatti árról indul a Wizz Air Tenerifére

Mindenkinek tartogat valamit

A Kanári-szigetek ideális lehet azoknak, akik a magyarországi télből szeretnének elszakadni egy melegebb klímájú helyre, hiszen az Afrika partjainál fekvő szigeteken – és különösen azok déli partjain - télen sem nagyon esik a nappali hőmérséklet 20 fok alá. A légitársaság számára nyilván nem elhanyagolható szempont az sem, hogy sok magyar is dolgozik a szigeteken.

Tenerife, amely a két legnagyobb sziget egyike, különleges adottságokkal rendelkezik: a tengerparti napozás után akár pár óra alatt fel lehet autózni a vulkanikus tájakon keresztül a Teide havas csúcsára, amely 3718 méterével nemcsak Spanyolország, de az Atlanti-óceánban lévő szigetek legmagasabb csúcsa is. Északon pedig gyönyörű régi spanyol városkák – La Laguna, La Orotava, Puerto de la Cruz – fogadják azokat, akiknek megunták az üdülőtelepek világát.

Húszezer alatti árról indul a Wizz Air Tenerifére

Tenerife a Wizz Air ötödik Budapestről elérhető, télen is napsütéses célpontja. Az új desztinációval együtt a társaság Budapestről 41 útvonalat kínál 21 országba.

 

Forrás: Origo

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség