gtag('config', 'AW-853523673');

Leépít a Wizz Air Szerbiában

Felére csökkenti belgrádi kapacitását a Wizz Air miután a Nikola Tesla repülőtér 40%-kal növelte a kiszolgálási költségeket, ezzel a légitársaság legdrágább bázisává válva. A lépés többek közt a Brüsszel Charleroi és Oslo Torp irányba közlekedő járatok május 6-tól való bezárását is magával hozza.

Leépít a Wizz Air Szerbiában

A szerb főváros 2010-ben vált a Wizz Air bázisává egy repülőgéppel és öt útvonallal, majd az azt követő évek alatt 800%-os növekedést és több mint 480 000-es utasforgalmat ért el a vállalat 2013-ig bezárólag. A Belgrádban állomásozó repülőgép a továbbiakban a légitársaság legújabb bázisán, Rigában kerül elhelyezésre, amely júniustól kezdi meg hubként való üzemelését.

A low-cost modellben üzemelő légitársaság hozzátette, hogy a Nikola Tesla repülőtér jelenleg utasonként 31 eurós díjat kér a vállalattól, míg a nemzeti légitársaság utasonként 17 eurós költséggel számol el a légikikötő felé. John Stephenson, a Wizz Air alelnökének nyilatkozata szerint a szerb főváros légikikötője az alacsony árú repülések ösztönzésére törekedhetne ahelyett, hogy a “drága, monopóliumhelyzetre törekvő Etihad-Air Serbia vállalkozást védik igazságtalanul." A szerb kormány visszautasítja azt a feltételezést, miszerint állami befolyás következtében növelte volna 40%-kal a low-cost légitársaság fizetési kötelezettségeit a repülőtér, hiszen az árnövekedés a légikikötő üzletpolitikájának részét képezi. A közlekedési minisztérium 2013. végén fogadott el egy, a légiforgalom fejlesztését elősegítő irányvonalat, amely esetleges újabb útvonalak létrehozásához szükséges kritériumokat fogalmaz meg. A kormány ugyancsak hozzátette, hogy már jóváhagyták a Wizz Air 2014-es nyári szezonra vonatkozó útvonal igényeit.

Leépít a Wizz Air Szerbiában - Nemzeti Reptéri parkoló, reptéri parkolás

A légitársaság a repülőtéri díjak növekedésének köszönhetően 5-10%-kal növeli repülőjegyeinek árát, valamint az előbb említett járatok mellett ugyancsak ritkítja a Stockholm, Párizs Beauvais, Bázel, Memmingen és Eindhoven irányba közlekedő útvonalait. A Lárnaka, London Luton, Göteborg, Malmö és Dortmund irányú járatokat jelenleg nem érinti a Wizz Air lépése.

A hír forrása: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség