gtag('config', 'AW-853523673');

15%-kal bővül Budapesten a Wizz Air 2015-ben

Ahogyan arról már tegnap beszámoltunk, a Wizz Air két új járatot indít jövő tavasztól, először is Lisszabonba, majd pedig a holland Maastrichtba. A tegnapi információkat nem erősítette meg a légitársaság egészen ma délelőttig, amikor is sajtótájékoztató keretében jelentette be a járatnyitásokat. Mindezek mellett számos járat sűrűségét is növelik, valamint új repülőgéppel is bővül a budapesti bázis.

15%-kal bővül Budapesten a Wizz Air 2015-ben

A portugál fővárosba 2015. március 30-tól indul a Wizz Air első járata, kezdetben hetente kétszer, hétfőn és pénteken, míg Maastrichtba május 15-én száll fel az útvonal első fecskéje. A holland városba heti négyszer lehet eljutni, a hétfői, szerdai, pénteki és vasárnapi napokon. 

Váradi József vezérigazgató elmondása szerint a dél-európai célállomások igen népszerűek az utasok között, viszont Lisszabon még hiányzott a palettáról, így ez a nyitás egy logikus lépése a cég bővítésének. A maastrichti járattal kapcsolatban hozzátette, hogy a Dortmund-Brüsszel-Eindhoven desztinációs kört tökéletesen bezárja ez az útvonal.

15%-kal bővül Budapesten a Wizz Air 2015-ben

Bővül a Budapesten állomásozó repülőgépek száma is, hiszen 2015 májusában érkezik a kilencedik gép is. Ezzel, Váradi József nyilatkozata szerint 500 ezerrel nő az ülőhely-kapacitás, valamint 500 új munkahely létesülhet. Ami a jelenlegi útvonalhálózatot illeti, számos útvonalon lesz járatsűrítés, így például London Luton heti 26 helyett 28-szor, Brüsszel Charleroi, Eindhoven és Milánó Malpensa heti 13 helyett 14-szer érhető majd el. 

A Barcelona, Madrid, Malmö és Stockholm Skavsta irányába induló járatok száma is növekszik, a jelenlegi heti ötről hétre. Az olasz Bari heti négy járattal lesz elérhető, míg Alicante is heti kétszeri járatra kerül sűrítésre. A 2014-es téli menetrendet illetően egyelőre a nagy változás a bakui járat kiesése, amelyről Váradi József azt nyilatkozta, hogy a nyári menetrend végéig van kijelölésük az üzemeltetésre, ám a tárgyalások jelenleg is zajlanak. Mindemellett további probléma az azeri részről történő, repülőtéri használati költségeket érintő növekedés, amelyről szintén folynak az egyeztetések.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség