gtag('config', 'AW-853523673');

A tervezett ütemben halad az új E-Jet fejlesztése

Az EMBRAER megerősítette, hogy tartják magukat az eredeti ütemtervhez és egyelőre csúszás nélkül zajlik a keskenytörzsű gépcsalád második generációjának fejlesztése - számolt be a Flightglobal hírportál.

A tervezett ütemben halad az új E-Jet fejlesztése

A brazil gyártó 2013 júniusában indította el hivatalosan az E-Jet gépcsalád második generációjának fejlesztését. A vállalat kereskedelmi repüléssel foglalkozó divíziójának vezetője, John Slattery elmondta, egyelőre minden a tervezett ütemben halad az E2 jelzésű sorozattal kapcsolatban, tartani tudják az előre kitűzött szolgálatba állási határidőket: az E190 számára 2018 első fele, az E195 számára 2019 első féléve, az E175 számára pedig 2020 első hat hónapjának valamelyike. Elárulta azt is, hogy a második generáció fejlesztésének vezetését ugyanaz a csapat vezeti, mely az első E-Jetek születésénél is bábáskodott.

A tervezett ütemben halad az új E-Jet fejlesztéseAz EMBRAER célja, hogy meglévő és új ügyfelei számára még hatékonyabb regionális utasszállító típusokat tudjon kínálni, megőrizve versenyképességét a 70-130 üléses sugárhajtású gépek piacán. Az eddiginél is gazdaságosabb üzemről a Pratt&Whitney PurePower hajtóműcsaládja gondoskodik, az újratervezett szárnyak és a teljes fly-by-wire vezérlés pedig tovább erősíti az új E-Jet alcsalád képességeit. A generációváltó megújulás során természetesen az utaskabin kivitelezésében is történnek változások a nagyobb fokú kényelem érdekében. Az EMBRAER vezetése úgy számolja, hogy az E2 típusok fejlesztése 1.7 milliárd dolláros költséget jelent majd a brazil vállalat számára.

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség