gtag('config', 'AW-853523673');

AEROPARK: A megújuló múzeum programokkal vár a hétvégén

A Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft (LKK) és a Budapest Airport Zrt. 2014. június 20-21-22- én a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódva, de a különleges programokat egész hétvégére kibővítve várja a kedves látogatókat a Ferihegyi Repülőmúzeumban. A megújuló múzeum AEROPARK néven működik mostantól.

AEROPARK: A megújuló múzeum programokkal vár a hétvégén

 

 

Az LKK 2014 májusában vette át a repülőtéri múzeum üzemeltetését. A Budapest Airport és a nonprofit szervezet közös célja, hogy a páratlan jelentőségű kiállítóhely a szűk időkeret ellenére a Múzeumok Éjszakájára már látható és érzékelhető fejlődést és megújulást mutasson. 

A programok keretében egész hétvégén lesz éjszakai és nappali pilótafülke bemutató, tűzoltósági bemutató és restaurált historikus, valamint modern földi kiszolgálóeszközök is láthatóak lesznek. Péntek 17.00 órától a vasárnapi zárásig a látogatók díjtalanul vehetik igénybe repülőgép-szimulátorunkat. Szombat-vasárnap büfé is várja a vendégeket, továbbá a korábbi mobil illemhelyiségeket valódi mosdók váltják fel.

Az AEROPARK ezen a hétvégén pénteken 09.00-tól 21.00-ig, szombaton 09.00-től 02.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 21.00-ig tart nyitva. A múzeumok Éjszakája keretében érvényes karszalagok szombaton 18.00 és 02.00 óra között használhatók fel. Karszalag a helyszínen is váltható. A mozgáskorlátozottak számára szombat 14:00-20:00 és vasárnap 12:00-18:00 között az AMS Airport Medical Service ambulifttel biztosítja a feljutást a repülőgépek fedélzetére.

AEROPARK: A megújuló múzeum programokkal vár a hétvégén

A parkolás a Múzeumok Éjszakájára érkező vendégeknek a repülőmúzeum melletti Holiday parkolóban 500 Ft-ért, a hétvége további részében az AEROPARK területén ingyenesen lesz lehetséges. 

A hír forrása: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség