gtag('config', 'AW-853523673');

Airbus Helicopters: együttműködés Lengyelországgal

Hosszú távú partnerséget kötött az Airbus Helicopters és Lengyelország az innovációk felhasználása jegyében. Ennek keretében vett részt a cég a múlt héten Gdanskban megrendezett Balti Katonai Expón.

Airbus Helicopters: együttműködés Lengyelországgal

A 2014-es Balti Katonai Expón mutatta be az Airbus Helicopters három lengyel egyetemmel – a Lodz-i Műszaki Egyetemmel, a gdanski Műszaki Egyetemmel és a radomi Kazimierz Pulaski Műszaki és Bölcsészettudományi Egyetemmel – zajló kooperációját. A kiállítás idején rendezett Natcon konferencián Jean-Brice Dumont, az Airbus Helicopters műszaki alelnöke „A jövő vertikális szállítási megoldásai a védelemben és a belbiztonságban az X3 tapasztalatai alapján” – címmel tartott előadást.

„Az együttműködés erősítése révén az Airbus Helicopters kész arra, hogy segítse Lengyelország helikopter-szektorának jövőbeni fejlődését, miközben élvezi az ország intellektuális és ipari kapacitásainak előnyeit” – fejtette ki Dumont.

Hozzátette: a Lodz-i Műszaki Egyetem hozzájárulása az Airbus Helicopters X3 programjához tényezője volt a hibrid bemutatógép sikeres tesztrepülési kampányának, amelynek csúcspontja a jelenlegi helikopteres sebességi repülőrekordok megdöntése volt. „Együttműködésünk azt demonstrálta, hogy a Lodz-i Műszaki Egyetem kiváló és megbízható partner, amely képes betartani a szigorú és ambiciózus menetrendet” – hangsúlyozta Dumont. „Együtt voltunk képesek új horizontok megnyitására az X3-as repüléseivel.”

Airbus Helicopters: együttműködés Lengyelországgal

Az Airbus Helicopters kiállítása a Balt Military Expón (az A42-es stand) bemutatta az EC725 Caracal makettjét, a típust a gyártó Lengyelország hetven gépes, nehéz többfeladatú katonai helikopter-beszerzésére ajánlja, és ugyancsak látható az X3 hibrid repülőgép makettje, amelyhez aerodinamikai szakértelmével a Lodz-i Műszaki Egyetem is hozzájárult.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség