gtag('config', 'AW-853523673');

Aukción értékesíti a gazdátlan csomagokat a LOT

Aukciót rendez a LOT lengyel légitársaság február 15-én az utasok által otthagyott, csaknem másfél tonna poggyászból - adta hírül honlapján a Rzeczpospolita című lengyel lap.

Aukción értékesíti a gazdátlan csomagokat a LOT

A LOT varsói székházában fogják kiállítani azokat a csomagokat, amelyekért több mint két évig nem jelentkeztek tulajdonosaik. Idetartoznak a repülőgép fedélzetén hagyott kézipoggyászok és a feladott bőröndök is. A tárgyak egy részét: gyerekholmikat (kocsik, játékok) vagy fogyatékosok által használt eszközöket (mankók, kerekesszékek) karitatív szervezeteknek ajánlják fel - közölte Barbara Pojanowska-Kuras, a LOT szóvivője. A többi holmit azok kapják, akik a legtöbbet fizetnek érte.

Az aukción való részvétel fejében 10 zloty (730 forint) értékű jegyet kellett vásárolni a LOT internetes üzletében (airkiosk.lot.com). A jegyeket február 5-én kezdték árulni, és rövid idő alatt szétkapkodták. 

A következő, néhány hónap múlva sorra kerülő aukciót már csak interneten rendezik meg.

Aukción értékesíti a gazdátlan csomagokat a LOT - Nemzeti Reptéri ParkolóLengyelországban első ízben lesz ilyen aukció, de más légitársaságok már rendeztek hasonló licitálásokat. Ezeknek megvannak a maguk "rajongói", akik figyelmesen követik, ki és mikor rendez ilyen aukciót. A LOT esetében a kikiáltási ár 10 zlotynál kezdődik. A licitálók nem ismerhetik meg a bőrönd vagy kézipoggyász tartalmát, ránézéssel kell dönteniük, hogy beszállnak-e a versengésbe. Az aukcióból befolyt összeget a LOT a jövőbeni gazdátlan csomagok őrzésére fogja fordítani.

A légi utasok által elveszített vagy elhagyott csomagok a nemzetközi poggyászkereső rendszerhez kerülnek. Öt nap után, ha nem sikerül kideríteni a tulajdonos személyét, a csomagot az adott repülőtéren működő legnagyobb légitársaság központi poggyászkereső irodájához továbbítják. Itt két évig őrzik meg, ezt követően megsemmisíthető vagy eladható. Az őrzési idő alatt mindennap ellenőrzik, hogy egy utas - bárhonnan a világból - nem kereste-e az adott csomagot. 

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség