gtag('config', 'AW-853523673');

Belgrádban a TAP, téltől Budapesttel kombinálva

Az idei nyárra kitűzött hálózatfejlesztési program részeként július 1-jével elindította belgrádi járatát a TAP Portugal. A nyitás történelmi jelentőségű, mivel a TAP most először teremtett menetrendszerű összeköttetést Lisszabon és a szerb főváros között. A légitársaság keskenytörzsű Airbusai a hét három napján közlekednek az útvonalon, de a téli menetrendtől máris növekedik a járatszám, és Budapest is bekapcsolódik.

Belgrádban a TAP, téltől Budapesttel kombinálva

 

 

Múlt hét kedden érkezett meg Belgrádba, a Nikola Tesla nemzetközi repülőtérre a TAP Portugal első menetrendszerű járata, amelyet az ilyenkor szokásos diadalív vízsugár köszöntéssel fogadtak. 

A portugál légitársaság ezentúl keddenként, csütörtökönként és szombatonként kínál közvetlen összeköttetést Lisszabonba az október 30-ig tartó nyári időszakban. A mintegy négy órás útvonalat a társaság Airbus A319-esei teljesítik, amelyek egyébként a flotta legkisebb keskenytörzsű típusai. Jelenleg összesen 19 darab áll szolgálatban, a gépek fedélzete kétosztályos elrendezésben, business és economy komfortzónákat kínál, a maximális utaskapacitás 132 fő. 

Mint megtudtuk, a TAP Portugal elégedett az indulással, a foglalások alapján számos járatuk teltházas üzemet fog bonyolítani. A légitársaság tervei szerint a téli menetrendben növelik is a sűrűséget, és bevezetnek egy negyedik napot, amikor TAP-gép érkezik Belgrádba, de a nyárinál alacsonyabb forgalmú időszakra tekintettel ezt úgy oldják meg, hogy a heti négy járatból kettőt a magyar fővároson, Budapesten keresztül vezetnek. 

Az egyik, keddenként Lisszabon - Budapest - Belgrád - Lisszabon, míg a másik, szerdánként Lisszabon - Belgrád - Budapest - Lisszabon vonalon közlekedhet majd, de a menetrend összeállítása és véglegesítése még folyamatban van. Budapest bekapcsolásával viszont rögtön felmerül a kérdés, lesz-e kereskedelmi jog a magyar és szerb fővárosok között?

Az Air Serbia és a Belavia már közlekedik, de a TAP is szeretne

A budapesti Liszt Ferenc repülőtérről jelenleg két légitársaság is kínál járatokat Belgrádba, időrendi sorrendben a fehérorosz Belavia nyitott először tavaly szeptemberben, amely Minszk - Budapest járatát fűzte tovább Belgráddal. A Malév 2012 februári leállása óta ez volt az első légi összeköttetés, ami létrejött a Nikola Tesla repülőtérrel. 

Belgrádban a TAP, téltől Budapesttel kombinálva

Aztán idén áprilisban járatot nyitott az Etihad Airways hátszelét élvező Air Serbia is, amely naponta repüli közvetlenül az útvonalat. A viszonylaton tehát vannak szereplők bőven, de a portugál légitársaság beadta igényét, szeretne jegyet értékesíteni, így tehát nem kizárt, hogy a téli menetrendtől a TAP Airbusaival is lehet majd Budapest és Belgrád között közlekedni.

Forrás: www.airportal.hu

 

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség