gtag('config', 'AW-853523673');

Bemutatkozott az airberlin idei karácsonyi repülőgépe

2011 óta megszokhattuk, hogy a berlini székhelyű légitársaság minden év végének közeledtével karácsonyi színekbe bújtat egy, a gépparkjában közlekedő repülőgépet. A hagyomány idén sem szakadt meg, az ünnepi festésű, D-ABML lajstromú Boeing 737-800-as tegnap mutatkozott be a német fővárosban.

Bemutatkozott az airberlin idei karácsonyi repülőgépe

Bár a hagyomány változatlan, a repülőgépek által viselt festés minden évben valami újat hoz az ünnepekre. A 2014-es év karácsonyára készült minta Thies Schwarz illusztrátor munkája, aki elmondása szerint ez a kép a legnagyobb, amin valaha dolgozott. A méretek valóban egyedülállóak, hiszen egy 2,3 méter magas és 18,7 méter széles motívum elkészítését vállalta a művész.

Bemutatkozott az airberlin idei karácsonyi repülőgépe

A frissen dekorált repülőgépet november 27-én köszöntötték a Berlin Tegel repülőtér C termináljánál, ahol különleges meglepetés várta a gépet és a megjelenteket. A 44-es és 45-ös utashíd "téli álomvilágba" öltözött, ünnepi körhintával és hópelyhekkel a gyermekek részére. Az angyal- és krampuszjelmezbe öltözött airberlin alkalmazottak forralt borral és csokoládészívvel köszöntötték a 700 megjelent vendéget. A Boeing 737-800-es repülőgép ezt követően elindult Stockholm felé, amely az első, új festéssel megtett úti célja volt.

Az idei karácsonyi időszak nem csupán az egyedi repülőgépet hozza magával a légitársaságnál. Az utasok különleges édességekkel is találkozhatnak a fedélzeten, úgy mint a mézeskalács, a hagyományos német sütemény, a Lebkuchen, valamint 1,24 millió karácsonyi csokoládé is kiosztásra kerül az ünnepekig. 

Az airberlin minden nap 16 óra után meghívja az osztrák, német és svájci járatokon, valamint a berlini, düsseldorfi, hamburgi, kölni és müncheni repülőtérről induló utasokat egy-egy pohár forralt borra, így a karácsonyi időszak alatt összesen 7100 liter forral bor kerül majd felszolgálásra a légitársaság gépeinek fedélzetén.

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség