gtag('config', 'AW-853523673');

Bírság a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Bírságra számíthat az, aki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környéken tiltott helyen áll meg. Sokszor járok a reptéren, és mindig egy kicsit elfog a szorongás, sajnálom a tiltott helyen várakozó autósokat, akik éppen jogosítványukat, és a gépkocsi forgalmi engedélyét nyújtják át. De ami tilos, az itt biztos, hogy tilos. 

Bírság a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren

Már csak ha arra gondolunk, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egy kiemelt terület, biztonsági okokból sem szerencsés össze vissza ácsorogni, főleg nem tiltott helyen, a forgalomtól elzárt területen. Ha korábban érkezünk, vagy késik a gépünk, a szomszédos településeken, Üllő, Vecsés, vagy a vecsési bevásárló központ területén bárhol meg tudunk állni. Nem érdemes túl korán a repülőtérre igyekezni, ha csak nem akarunk a parkolásért fizetni, mert a rend őrei jogosan betartják a szabályokat.

De csak ajánlani tudom, hogy bátran lehet kocsival is érkezni a repülőút előtt, nem kell fárasztani a családtagokat, ismerősöket, barátokat, mert a repülőtér környéki parkolók, például egy hosszú hétvégére 4-5000 Ft-ért megőrzik gépjárművünket, és ezért az árért még ki i szállítanak transzferrel a repülőtérre. Ilyen parkoló az Üllő, Pesti út 209. szám alatt található Nemzeti Reptéri Parkoló, ahol bármikor foglalható online parkolóhely, és a transzfer folyamatosan üzemel, legyen éjjel, legyen nappal, vagy cudar idő.

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség