gtag('config', 'AW-853523673');

BKK ügyfélpont immáron a 2A terminálon is

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2B terminálján 2013 júliusában megnyílt ügyfélponthoz hasonló kialakításban a fejlesztés következő fázisaként a 2A terminálon is megnyitotta új ügyfélpontját a Budapesti Közlekedési Központ. 

BKK ügyfélpont immáron a 2A terminálon is

Mindkét ügyfélpont rendkívül népszerű és közkedvelt, komoly a forgalmuk, és létrejöttük több évtizedes adósságot törleszt a turisták és hazaérkezők felé. A terminálokon megvalósult ügyfélpontjainkon a jegyek és bérletek értékesítésén kívül angolul beszélő kollégáink turisztikai és egyéb fontos közlekedési információkkal is szolgálnak a fővárosba érkezők számára - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ közleményében. 

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2A terminálján nyílt ügyfélponton kívül további két új ügyfélközpontot nyitottunk meg 2014 márciusában az M4-es metró két végállomásán: Kelenföld vasútállomáson és a Keleti pályaudvarnál.

BKK ügyfélpont immáron a 2A terminálon is

Budapest városvezetése és a BKK számára egyaránt kiemelten fontos, hogy utasaink minél könnyebben eligazodjanak a főváros közlekedési hálózatában, és biztosítsuk a jegy- és bérletvásárlás lehetőségét. A repülőtéri ügyfélpontokon munkatársaink ezenkívül közlekedési információkkal is segítik az érdeklődőket, tájékoztatást, felvilágosítást adnak egyéb szolgáltatásainkról (pl. a rövidesen induló MOL Bubiról) és a közösségi közlekedés lehetőségeiről. 2016-ig három ütemben, a város legforgalmasabb pontjain létesítünk további ügyfélközpontokat, melyek részben a pénztárak feladatait is átveszik. Az értékesítési és tájékoztatási pontok szorosan kapcsolódnak az elektronikus jegyrendszer kialakításához, hiszen mindenben megfelelnek, hogy a bevezetendő jegyrendszer igényeit kiszolgálják, támogassák. Az ügyfélközpontok szolgáltatásait az új jegykiadó automaták is kiegészítik. A jegy- és bérletvásárlás a nyitvatartási időn túl sem okozhat gondot, hiszen ezek a legtöbb helyen a nap 24 órájában rendelkezésre állnak majd.

A hír forrása: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség