gtag('config', 'AW-853523673');

Budapest Airport: adománygyűjtés a kettes terminálon

Idén február elsejétől tovább növeli a támogatott szervezetek számát a Budapest Airport, miután mostantól három különböző szervezet is gyűjthet adományokat a budapesti repülőtér 2-es terminálján. 

Budapest Airport: adománygyűjtés a kettes terminálon

A meghívásos pályázat alapján kiválasztott szervezetek egy éven keresztül összesen hat helyszínen gyűjthetik az utasok adományait, amelyből a várakozások szerint több millió forint is összegyűlhet. A repülőteret üzemeltető Budapest Airport a 2A, a 2B Terminálok területén, továbbá a SkyCourt területén is lehetőséget biztosít a pénzgyűjtő perselyek elhelyezésére.
Támogatási politikájával összhangban a Budapest Airport átszervezte az adománygyűjtés rendszerét a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az új koncepció értelmében a repülőteret üzemeltető cég 12 hónapos időtartamra három különböző szervezet számára biztosít lehetőséget arra, hogy egységes, a Budapest Airport arculati elemeit viselő perselyek segítségével adományokat gyűjthessen a repülőtér 2-es terminál nem nyilvános (tranzit) területein. 

A Budapest Airport idén olyan szervezeteket keresett meg, amelyek kiszolgáltatott és leszakadó társadalmi csoporthoz tartozó embereket, elsősorban gyerekeket támogatnak, a környezet és a természet védelme érdekében tevékenykednek, vagy kiemelt fontosságúnak tartják az önkéntes mozgalmak népszerűsítését és felkarolását. A meghívásos pályázatok értékelése alapján 2014-ben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a WWF Magyarország és a Magyar Önkéntesküldő Alapítvány gyűjthet adományokat a repülőtéren. A következő pályázatot a jövő év elején hirdeti meg a Budapest Airport. 

Budapest Airport: adománygyűjtés a kettes terminálon - Nemzeti Reptéri ParkolóA szervezeteknek a repülőtér üzemeltetője egyenként két-két perselyt biztosít, amelyet a központi utascsarnok, a SkyCourt középső és galéria szintjén, valamint az A és B terminálokon található beszállókapuk közelében helyezhetnek el. Az eddigi tapasztalatok, valamint a Budapest Airport becslései alapján az utasforgalom alakulásától függően, a kedvezményezettek évente akár négy-öt millió forint összegű adományra is számíthatnak. 

Az adománygyűjtés új rendszerét Szarvas Gábor, közösségi kapcsolatokért felelős igazgató mutatta be: „a budapesti repülőtér, mint az ország egyik legfontosabb nemzetközi közlekedési csomópontja kiváló helyszín a jótékony célú adománygyűjtő kezdeményezések számára. A Budapest Airport elkötelezett annak érdekében, hogy ezt az adottságot felelősen, a lehető legmagasabb színvonalon, egy pártatlan és valóban jótékony célt szolgáló rendszerben valósítsa meg. Biztosak vagyunk abban, hogy utasaink továbbra is jelentős mértékben támogatják ezt a kezdeményezést és ezen keresztül az általunk kiválasztott szervezeteket.” - fogalmazott az igazgató.

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség