gtag('config', 'AW-853523673');

Budapest Airport: felgyorsulhat a régió fejlődése

Új lendületet kaphat a repülőtér és térségének fejlődése, miután a Budapest Airport és a repülőtérnek otthont adó XVIII. kerület képviselői megegyeztek abban, hogy stratégiai megállapodást kötnek. 

Budapest Airport: felgyorsulhat a régió fejlődése

Az együttműködést Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója és Ughy Attila kerületi polgármester, parlamenti képviselő (FIDESZ) jelentette be a Konzultációs Bizottság legutóbbi találkozóján, amelyet a repülőtér rendszeresen szervez szakmai és üzleti partnerei mellett a környező települések politikai döntéshozói, valamint a főváros és a kormányzat képviselői számára.

A Budapest Airport és a XVIII. kerület három évre szóló stratégiai megállapodásának lényege, hogy a repülőtér és az önkormányzat a jószomszédi együttműködés alapján továbbra is mindent megtesz a térség infrastrukturális fejlődésének felgyorsításáért. A megállapodás fontos elemeként a Budapest Airport az elkövetkező években több kerületi fejlesztés finanszírozását, továbbá számos helyi szervezet és kezdeményezés támogatását vállalta.

A repülőtér működésében érintett üzleti partnerek és önkormányzatok számára létrehozott Konzultációs Bizottságon elhangzottak szerint Pestszentlőrinc önkormányzata vállalta, hogy segítséget nyújt a Budapest Airport fejlesztési tervei és elképzelései megvalósításához, továbbá nyitott a felmerült problémák és megoldások egyeztetésére. Visszatérő elem a két fél, valamint az összes regionális szereplő együttműködésében az a közös fellépés, amelyet a repülőtérre vezető közúti és tömegközlekedési infrastruktúra fejlesztése érdekében kezdtek meg. 

„A repülőtér a szomszédunk, a legnagyobb munkáltatója és adófizetője is egyben a kerületnek, így elemi érdekünk a jó együttműködés és a hosszú távú partneri kapcsolat” - mondta Ughy Attila, a XVIII. kerület polgármestere. A polgármester bizakodóan nyilatkozott a repülőteret a várossal összekötő gyorsforgalmi úthálózat rövid távú felújításáról, amely már az idei évben megkezdődhet. 

A rendszeres egyeztető fórumot 2006-ban önkéntesen hozta létre a repülőteret üzemeltető cég annak érdekében, hogy a Budapest Airport önkormányzati, kormányzati, valamint üzleti partnerei első kézből értesülhessenek a repülőtér működése szempontjából legfontosabb fejleményekről. A Konzultációs Bizottság találkozóin rendszeresen megvitathatják a szakmai- és jószomszédi együttműködés aktuális kérdéseit.

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség