gtag('config', 'AW-853523673');

Budapestre érkezik a Pegasus Airlines

Megkezdte a jegyek árusítását a török low-cost légitársaság legújabb, Isztambul - Budapest járatára, mely viszonylat a tervek szerint 2014. július 16-án indul. A Pegasus Airlines hivatalosan még nem jelentette be a magyarországi desztinációt, a légitársaság foglalási rendszerében azonban már szerepelnek a budapesti járatok, melyek előreláthatólag heti négyszer fognak közlekedni Isztambul és a magyar főváros között.

Budapestre érkezik a Pegasus Airlines

A vállalat döntése nem meggondolatlan, hiszen az elmúlt években folyamatosan növekszik a Törökországba tartó utasok száma, a Turkish Airlines március 30. óta már napi három járatpárt üzemeltet Ferihegy és az isztambuli Atatürk repülőtér között. A low-cost modell alapján működő Pegasus Airlines viszont a hagyományos légitársasággal ellentétben a kisebb, Sabiha Gökçen légikikötőt használja. A repülőtér egyébként a cég bázisa is egyben, ahonnan összesen 97 belföldi és nemzetközi célállomásra üzemeltet járatokat. 

Az utóbbi időszakban egyre növekvő kereslet az európai, elsősorban a nyugat-európai országok iránt megadta azt a lehetőséget a légitársaságnak, hogy szépen lassan mindegyik fontosabb régió repülőterén megjelenjenek a fehér-sárga festésű Boeing 737-800-as gépek, melyekből összesen 48 darab áll a cég rendelkezésére. Noha a társaság még további négy darab Airbus A320-as keskenytörzsűt is átvett az elmúlt időszakban, a flotta nagy része azért az amerikai típusokból fog állni még jó pár évig. Az európai gépek csupán azért kerültek Törökországba, mert az eredeti megrendelő nem vette át azokat, így a hirtelen felszabaduló példányokra csapott le a Pegasus.

A cég flottája csak később kerül bővítésre, egy 2013 decemberében aláírt megállapodás keretein belül. Az egyezség szerint a cég Airbus A320 neo, valamint A321 neo gépekre cseréli a járműparkot, ám az új utasszállítók érkezésének ideje egyelőre még nem ismert.

Budapestre érkezik a Pegasus Airlines

Budapest - Isztambul: Indulhat az árverseny?

A Pegasus a harmadik olyan cég lesz, amely Budapest és Isztambul között működtet járatokat. A hírnek a Wizz Air örülhet legkevésbé, ugyanis a két légitársaság profilja alapján ugyanazt az utazóréteget igyekszik gépeinek fedélzetére csábítani. A Turkish Airlines továbbra is inkább az átszállással továbbutazó vendégeket célozza meg igen színvonalas fedélzeti szolgáltatásaival, így aligha fog a viteldíjakon csökkenteni a két diszkont légitársaság párharca miatt. 

Azon utasok, akik csupán egy törökországi hosszú hétvégét, vagy isztambuli városlátogatását terveznek, alighanem számíthatnak arra, hogy a két fuvarozó a lehető legversenyképesebb ajánlatokkal próbálja meg majd elhódítani a Pestre vagy éppen Isztambulba repülők nagy részét. Ráadásul a Pegasus-nál még a feladott csomagért sem kell külön fizetni, az 20kg-ig benne van a jegyárban.

Fontos hozzátenni, hogy a Pegasus Airlines megpróbálja kihasználni a domináns helyzetét a Sabiha Gökçen reptéren, így sok járat esetében van úgy kialakítva a menetrend, hogy átszállásra is legyen idő a belföldi, vagy nemzetközi célállomások felé, ugyanakkor az ilyen típusú transzferek lehetősége nyilván nem mérhető össze egy hagyományos légitársaság által nyújtott szolgáltatásokkal.

A hír forrása: Airportal.hu

 

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség