gtag('config', 'AW-853523673');

Charter járat indul Kínából Horvátországba

A Kínai Délkelet-Európai Üzleti Szövetség (CSEBA) elnöke, Mario Rendulic egy, a Csungking városból érkező delegációval való találkozón bejelentette, hogy 2014 októberétől rendszeres, közvetlen charter járat létesül Kína és Horvátország között. 

Charter járat indul Kínából Horvátországba

A kínai delegáció a szövetség tervezetét utazásszervező cégeknek fogja bemutatni a kínai nagyvárosban, azzal a céllal, hogy megfelelő pénzügyi partnert találjanak egy, a repülőjáratok üzemeltetésére képes légitársaság létrehozásában. Mario Rendulic elnök ugyancsak prezentált egy tíz napos horvát körutazási elképzelést, melyet a kínai turisták számára szerveznének többek közt Zadar, Sibenik, Zágráb, Eszék és ugyancsak Belgrád érintésével. 

"Az elképzelés az, hogy hidat létesítsünk Kína és Horvátország között. Amennyiben üzlet és gazdaság terén szeretnénk együttműködést, úgy kultúra és kikapcsolódás tekintetében is együttműködést kell létrehoznunk, hogy népünk megismerje egymást." - nyilatkozta Mario Rendulic, a CSEBA elnöke.

Az ősztől 2015. júniusig tervezett charter utakat követően a CSEBA és partnerei egy, a távol-keleti ország és a balkáni régió között közlekedő, menetrendszerinti útvonalak üzemeltetésére szakosodott légivállalat alapítását szeretnék végrehajtani, amely később regionális járatokat is indítana, a low-cost modellben megszokott árakon. Mario Rendulic azt is hozzátette, hogy a jövőbeni regionális járatokkal a Távol-Keletről érkező járatról, mind zadari, mind pedig zágrábi átszállással akár 20 perc alatt elérhető lenne Dubrovnik, Pula és Velence a kínai látogatóknak. Xu Qiang, a Csungking város külkereskedelmi és gazdasági bizottságának főigazgatója elmondta, hogy egy légitársaság létrehozása nagy pénzügyi finanszírozást igényel. Xu ugyancsak felvetette a szövetség és partnerei számára, hogy kínai vállalatokkal vegyék fel a kapcsolatot.

Charter járat indul Kínából Horvátországba - Reptéri Parkoló

Az elmúlt hónapokban egyre több hír jelenik meg a sajtóban kínai vállalatok volt jugoszláv tagországokban való érdeklődéséről. Tavaly még a Croatia Airlines értékesítésekor is felmerült a China Southern Airlines neve, azonban mostanában egyre inkább a szlovén főváros, Ljubljana repülőtere privatizációja kapcsán beszélnek a kínai légivállalatról.  Magyarország 2012 márciusáig közvetlen légikapcsolatban állt Kínával, azóta azonban csupán szavakban merült fel az összeköttetés újraindítása, konkrét lépéseket eddig nem láthattunk. Míg egykoron a Malév továbbított kínai utasokat a balkáni régióba, úgy a jövőben ez gyökeresen megfordulhat és a fejlődő térség lehet a nagy nyertes.

A hír forrása: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség