gtag('config', 'AW-853523673');

Demonstrációt terveznek a volt Malév munkavállalók

A volt Malév dolgozók nem értik, hogy – miközben Magyarország jobban teljesít, és a gazdaság is fellendülőben van – az állam, mint tulajdonos miért nem találta még meg a módját annak, hogy a törvényes járandóságukat a nemzeti légitársaságtól elbocsájtott dolgozók megkapják. Ezért demonstrációt terveznek itthon és külföldön is. 

Demonstrációt terveznek a volt Malév munkavállalók

A Malév munkavállalók érdekvédelmi szervezetei örülnek annak, hogy a Malév csődje után a magyar állam, mint a tulajdonos kifizette a volt két Malév leányvállalattól elbocsájtott közel 700 munkavállaló, repülőgép-szerelők és földi kiszolgálók jogos járandóságát. 

Ugyanakkor értetlenül állnak azzal a ténnyel szemben, hogy a több mint 1000 volt Malév munkavállaló miért nem kapta még meg az elbocsájtásuk miatti jogos jussát.

Az Országgyűlés 2013. januári hatályba lépéssel törvényt módosított annak érdekében, hogy munkaerő kölcsönző cégek is igénybe vehessék az állami bérgarancia alap forrásait. Ennek köszönhetően több mint 300 kölcsönzött munkavállaló is hozzájutott jogos követeléséhez. 

Az érdekképviseletek nem értik, hogy miért tesznek különbséget az állami cégektől elbocsájtott munkavállalók között, az egyik miért kapja meg a jogos járandóságát teljes mértékben állami forrásból, míg a másik nem. Több mint ezer volt Malév dolgozó lassan két éve várja, de nem kapja meg a teljes végkielégítését.

Ezért úgy döntöttek, hogy ha a helyzetük hamarosan nem változik, utcára vonulva adnak hangot követelésüknek itthon és külföldön egyaránt.

 

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség