gtag('config', 'AW-853523673');

Fast Track automaták a Liszt Ferenc reptéren

Egyszerűen kikerülheti a sort bármelyik utas a budapesti repülőtéren a Fast Track, vagyis gyorsító sáv használatával, ami mostantól még könnyebben elérhető. 

Fast Track automaták a Liszt Ferenc reptéren

A Budapest Airport termináljain a napokban helyezték üzembe azokat a jegykiadó automatákat közvetlenül biztonsági ellenőrzés bejárata előtt, amik segítségével gyakorlatilag másodpercek alatt hozzáférhető lesz a gyorsító sáv. A Budapest Airport népszerű kényelmi szolgáltatása az utasbiztonsági ellenőrzés során valamennyi utas számára elérhetővé válik egyéni döntés vagy légitársasági jogosultság alapján.

Innentől az is kevesebb gondot jelenthet, ha valamilyen okból a járat indulása előtt a javasolt két óránál később érkezünk a repülőtérre. A csúcsidőszakokban a lehető legkényelmesebb módja a sorban állás elkerülésének az ún. Fast Track, vagyis gyorsító sáv igénybe vétele az utasbiztonsági ellenőrzésen. 

A korábban csak business vagy első osztályon utazóknak kijáró kényelmi szolgáltatást a Budapest Airport két évvel ezelőtt valamennyi utas számára elérhetővé tette (jelenleg 1500 forintos vagyis mintegy 5 eurós áron). A gyorsító sáv így elérhetővé vált a turista osztályú jeggyel, vagy a diszkont légitársaságoknál vásárolt jeggyel utazók számára is, amennyiben külön megvásárolják ezt a szolgáltatást. 

A Budapest Airport a napokban két automata jegyeladási ponttal bővítette a Fast Track szolgáltatásra jogosító voucher eladóhelyeket, amik így közvetlenül az utasbiztonsági ellenőrzés bejáratánál is megvásárolhatók. A Fast Track automatáknál készpénzzel (bankjegy, érme) vagy bankkártyával is lehet fizetni, akár érintés nélküli kártyás (paypass) fizetéssel is. Az új eladási pontot a 2A és a 2B terminálra is telepítették. 

„Valódi, nyugat-európai szolgáltatási szintet értünk el azzal, hogy felhasználóbarát automatákkal bővítettük a Fast Track szolgáltatásunkat” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője. Hozzátette: „Bízunk benne, hogy az utasok hamar megkedvelik ezt az új lehetőséget, hiszen mindenképpen előnyös, ha az utasaink a gyorsító sávon rövid idő alatt átjuthatnak a SkyCourtba, így lehetőségük van indulás előtt vásárolni, kényelmesen meginni egy kávét illetve hamarabb eljuthatnak a repülőgépek beszállító kapujához is.” - olvasható a Budapest Airport szerkesztőségünkhöz eljutattott közleményében.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség