gtag('config', 'AW-853523673');

Felfüggeszti tel-avivi járatait a Wizz Air

A Wizz Air kedd este szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében leírtak szerint, "miután az Egyesült Államok Repülési Szövetségi Hivatala az amerikai légitársaságokat erre utasította, a Wizz Air úgy döntött, hogy felfüggeszti járatai üzemeltetését a tel-avivi Ben Gurion repülőtérre 2014. július 23-án, szerdán éjfélig". 

Felfüggeszti tel-avivi járatait a Wizz Air

"A Wizz Air továbbra is folyamatosan figyelemmel kíséri a helyzet alakulását, és ennek megfelelően dönt a változtatásokról" - zárult a légitársaság szűkszavú közleménye.

Az American Airlines, a Delta Airlines, a U.S. Airways és a United Airlines már kedden napközben felfüggesztette Izraelbe tartó és onnan repülő járatait

A gázai rakéták veszélyeztetik az izraeli légiforgalmat, s emiatt Tel-Aviv helyett Párizsba szállt a Delta Airlines amerikai légitársaság egyik járata - közölte az MTI, a Háárec című újság honlapján közzétett információk alapján kedd délután.

Az American Airlines, a Delta Airlines, a U.S. Air és a United Airlines felfüggesztette Izraelbe tartó és onnan repülő járatait kedden. A Delta Tel-Avivba tartó gépét Párizsba irányították, miután egy gázai rakéta roncsa becsapódott a repülőtérhez közeli Jahúd nevű település egyik házának kertjébe.

Az amerikai szövetségi légügyi hivatal az eset után figyelmeztetést adott ki a légitársaságoknak. Izrael számára a légiközlekedés különösen fontos, mivel a zsidó államból a szárazföldön csak Jordániába és Egyiptomba lehet eljutni. Másik két szomszédjával, Libanonnal és Szíriával nem békeszerződés, hanem csak tűzszüneti megállapodás szabályozza a határforgalmat.

Felfüggeszti tel-avivi járatait a Wizz Air

Noha az egyik rakéta egy nagyobb maradványa éppen a Ben Gurion nemzetközi repülőtértől tíz kilométerre lévő Jehúdban ért földet, kedden délutánig valószínűleg az intenzív gázai harcok nyomán drasztikusan, mintegy felére csökkent az izraeli civilekre lőtt gázai rakéták száma. A múlt csütörtökön megindított szárazföldi harcok célja a Hamász háborús infrastruktúrájának, rakétakilövőinek és arzenáljának legalább részleges elpusztítása, valamint Izraelbe vezető alagútrendszerének felszámolása.

Egy a kettes tévécsatornának nyilatkozó katonatiszt szerint további egy-két hétre van szükség a gázai katonai célok teljesítéséhez. Vasárnap Mósa Jaalon védelmi miniszter úgy nyilatkozott, hogy a katonák a következő két-három napban felszámolják az alagutak többségét. Uri Gordon, a Gázai övezet északi részén harcoló egység parancsnoka egy a terepen tartott, s a tízes tévécsatorna által is közvetített sajtótájékoztatón közölte, hogy már megtalálták a területükön lévő alagutak többségét, és meg fogják semmisíteni azokat. Kedd délután egy újabb katona halálát jelentette be az izraeli média, és ezzel huszonnyolcra nőtt az elesettek száma.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség