gtag('config', 'AW-853523673');

Felülvizsgálhatják a reptéri útszakasz díjkötelességét

A kormány.hu-n 2014. december 31-én tették közzé az új útíjrendelet szerint matricakötelessé váló útdíj szakaszokat. A rendelethez csatolt térképek és a 2015. január 1-jén kihelyezett táblák szerint a 4-es út vecsési elkerülő szakaszának az a pár száz méteres szakasza is díjköteles lett, amely a Vecsés vége táblától a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljához tartozó kijáratig tart.

Felülvizsgálhatják a reptéri útszakasz díjkötelességét

A Budapest felől érkezők és a reptérről a város felé tartók is emiatt a pár száz méteres szakasz miatt csak matrica megvásárlása, vagy pótdíj megfizetése mellett tudják január 1-től elhagyni a repülőteret, vagy kijutni oda. Amint korábbi cikkünkben megírtuk, az intézkedés nem csak amiatt keltett nagy felháborodást, hogy mindössze egy pár száz méteres szakaszról van szó, de az is komoly aggályokat vet fel, hogy a repülőtérre így csak fizetős úton lehet kijutni, mert a január 1-től díjkötelessé vált szakaszt nem lehet alsóbbrendű úton kikerülni, nincs ingyenesen használható alternatív útvonal.

Felülvizsgálhatják a reptéri útszakasz díjkötelességét

Ugyan január végéig van egy türelmi idő, de az nem a matrica megvásárlására, hanem csak a közel 15.000 forintos büntetés alóli mentességre vonatkozik, amennyiben a "szabályszegő" utólag megvásárolja az éves megyei autópálya matricát, plusz befizet egy csaknem 1.500 forintos eljárási díjat. 

Azaz aki az ünnepekre elutazott és a repülőtéren hagyta az autóját, az csapdába került, mert nem tudja jogszerűen elhagyni a repülőteret, hacsak nem a megérkezést követően az elmúlt napokban - sajtóértesülések szerint - nem túl stabilan és rendkívül lassan működő internetes felületen megváltja a megyei matricáját, merthogy a repülőtéren nem lehet matricát vásárolni.

Felülvizsgálhatják a reptéri útszakasz díjkötelességét

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárának hétvégi nyilatkozata szerint január végén felülvizsgálják az útdíjrendeletet kifogásolt pontjait és ebbe a körbe a repülőtérig tartó pár száz méteres fizetős szakasz is beletartozhat. A Népszabadság hétfői száma megerősíti a fentieket, azt írják, hogy a felülvizsgálandó útszakaszok közé tartozhat majd a Liszt Ferenc repülőtérre vezető gyorsforgalmi út is.

Forrás: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség