gtag('config', 'AW-853523673');

Hat perc múlva lezuhan a repülőgép

A Europe Airpost pilótája sírva mondta, hogy hat perc múlva lezuhan a repülőgép.

Hat perc múlva lezuhan a repülőgép

Rémisztő perceket éltek át a Europe Airpost légitársaság utasai, akik a horvátországi Splitből repültek a franciaországi Nantes-ba. Az út már röviddel a felszállás után is rázós volt, mert a gép erős légörvénybe került. Ezután viszont leállt az egyik hajtómű, amit a pilóta is megerősített.

„A pilóta azt mondta, hogy kényszerleszállást kell végrehajtanunk Velencében, és azon viccelődött, hogy ez remek alkalom lenne meglátogatni a várost" – mesélte az egyik utas a Daily Mailnek. Az utasok nem voltak elragadtatva a tréfától, még inkább megrémültek azonban, amikor a pilóta nem sokkal később arra kérte őket, hogy készítsék elő a mentőmellényeiket, és vegyék le ékszereiket. „Azt mondta, hogy a tengerbe zuhanhatunk, és figyelmeztetett minket, hogy robbanás is lehet" – idézte fel a feszült perceket az utas.

„Mindenki elszörnyedt, még a légiutas-kísérők is. Egyikük teljesen pánikba esett, a másik falfehérré vált, és csendben maradt. Amikor ismét szólt a pilóta, már sírt. Azt mondta, hat percünk van a becsapódásig, de ne essünk pánikba. Az emberek sikoltoztak" – mesélte tovább az augusztus 23-án átélt horrort. Végül a Boeing 737-es gép épségben leszállt Velence repülőterén, sérülés nem történt.

Hat perc múlva lezuhan a repülőgép

Az eljárást begyakorolta a személyzet

A Europe Airpost szóvivője igyekezett kisebbíteni az eset súlyosságát, hangsúlyozva, hogy az utasok biztonsága nem volt veszélyben. „A Splitből Nantes-ba tartó járat egyik hajtóművénél szokatlan jelenséget tapasztaltak. A személyzet ezt azonosította, döntött a Velencében történő leszállásról, és tájékoztatta erről az utasokat. Ezt az eljárást begyakorolta a személyzet, amely rendben letette a gépet Velencében."

Forrás: Origo

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség