gtag('config', 'AW-853523673');

Hogyan zajlik a reptéri parkolás?

Sokan azt hiszik, hogy a biztonsági kamerákkal és biztonsági személyzettel ellenőrzött parkolók drágák. És emiatt inkább kiteszik annak a veszélyek magukat, hogy az őrizetlen parkolókban vagy a ház előtt leparkolva hagyják a kocsit napokig vagy hetekig.

Hogyan zajlik a reptéri parkolás?

Ez ideális terep az autótolvajoknak, akik mindig kifigyelik azokat az autókat, amiket hosszabb ideig nem mozdítanak el. Akinek fontos az autójának biztonsága, annak megér pár ezer forintért megfigyelt helyre leparkolni autóját. A Nemzeti Reptéri Parkoló remek segítséget nyújt, a parkolóhelyet pedig online is le lehet foglalni ide, a https://nemzetiparkolo.hu/ oldalra látogatva. Közvetlenül a leparkolás után a Nemzeti Reptéri Parkoló irodájában ki kell tölteni egy olyan parkolási lapot, ami egyben tartalmazza a parkolás, a szolgáltatás általános feltételeit is. Ezek után már bárki nyugodtan szállhat repülőre, tudván azt, hogy a kamerák és a biztonságiak non-stop figyelik az autót.

Természetesen tudni kell néhány alapvető dolgot is a kocsi újból birtokba vételét illetően. A kocsit elvinni csak úgy lehet, ha a kocsiért érkező személy (nem feltétlenül kell a tulajdonosnak lennie) felmutatja mind a kocsi kulcsokat, mind a parkolási lapot. Ha ez a két dolog egyszerre nincs meg, azaz valami oknál kifolyólag eltűnt vagy megrongálódott a parkolási irat, akkor csakis a forgalmi engedélyben szereplő személy viheti el az autót.

Az autó leparkolásánál rögzítésre kerülnek a gépjármű forgalmi engedélyében szereplő adatok, a gépjármű jelenlegi állapota, észlelhető sérülések esetén fénykép készül róluk. Így elkerülhető bármi nemű nézeteltérés a leparkolt autó megvigyázásának körülményeit illetően.

Kikerülhet-e a kocsiról készült felvétel, vagy a kocsi adatait tartalmazó irat harmadik személy részére? Természetesen nem, hacsak nem hivatalos szervek, hivatalos felszólítással nem igénylik a dokumentációkat.  Aki szeretne többet megtudni a biztonságos parkolási lehetőségekről, annak érdemes a fentebb említett honlapon minden információt átböngészni.

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség