gtag('config', 'AW-853523673');

Ismét lesz Runway Run a Liszt Ferenc reptéren

Több, mint 130 külföldi légitársasági szakember és több száz hazai futó vesz részt idén szeptemberben a Budapest Airport immár második Runway Run jótékonysági futóversenyén. A mintegy 600-800 versenyző a budapesti repülőtér 3 kilométer hosszú 1-es futópályáján méri össze tudását, hogy a nevezési díjakból és az adományokból jótékonysági célt támogasson. 

Ismét lesz Runway Run a Liszt Ferenc reptéren

Tavaly még csak alig 250-en, idén már közel háromszor ennyien állnak rajthoz szeptember 6-án szombaton a budapesti repülőtér betonján, hogy 6 és 12 kilométeres távon mérjék össze futótudásukat. 

Azon a betonon, amely a repülőgép futók jellegzetes ráégett gumilenyomatait őrzi, ezúttal a futócipőiket koptathatják azok a sportemberek, akik részt vesznek az idei Runway Run futóversenyen. A meghívásos versenyen, amelyet a Budapest Airport és a Nike közösen szervez, a Wizz Air és a brit anna.aero légiközlekedési portál támogatásával, 12 kilométert vagy 2x6 kilométert páros váltóban lehet lefutni. A versenyen részt vesz a Nike Futóklub 200 futója, akik teljesítették a nevezéshez szükséges feltételeket. 

Ismét lesz Runway Run a Liszt Ferenc reptéren

A Runway Run egész Európában egyedülálló futóesemény, hiszen nincs még egy olyan verseny, ahol egy működő repülőtér, amúgy működő futópályája válik versenyhelyszínné. Az időpont megválasztása sem véletlen, mert a Budapest Airport szombat délelőtti forgalma a legcsekélyebb, ilyenkor a repülőtér egyetlen másik futópályáján is simán megbirkózik a fel- és leszállások számával. A futóverseny megrendezéséhez természetesen szükség volt valamennyi repülőtéri hatóság, az NKH Légügyi Hivatal, a repülőtéri rendőrség és mások aktív támogatására, amiért a Budapest Airport ezúton is köszönetét fejezi ki. A meghívottak számára már csak nagyon rövid idő áll rendelkezésre a regisztrációra, hiszen a listát - biztonsági okokból - már augusztus 20. után le kell zárni.

Ismét lesz Runway Run a Liszt Ferenc reptéren

„A tavalyi Runway Run sikere után nem is lehetett kétséges, hogy idén is megszervezzük a versenyt. Ez egy olyan jótékonysági futóesemény, ahol a Nike Futóklub kivételezett tagjai életre szóló élményekkel gazdagodnak, hiszen ilyen izgalmas helyszínre ritkán juthatnak be a futók.” – mondta Hajagos Rita, a Nike Közép-európai running brand managere. 

„Különösen nagy öröm a számunkra, hogy egy ilyen rangos és egész Európában egyedülálló sporteseménynek adhatunk otthon itt a repülőtéren.” - mondta Jost Lammers a Budapest Airport vezérigazgatója.

Ismét lesz Runway Run a Liszt Ferenc reptéren

Hozzáfűzte: „Az idei évben egy sor külföldi vezetőt hívtunk meg a partner légitársaságoktól, a repülőterektől és az utazási irodáktól, akik egyben nagyszerű hétvégét is eltölthetnek Budapesttel és Magyarországgal ismerkedve. Azt szeretnénk, hogy a Runway Run-sorozat, mint különleges sportesemény Budapest egyik különleges turisztikai attrakciójává válhatna.”

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség