gtag('config', 'AW-853523673');

Jövőre újraindul a Red Bull Air Race

2014-ben ismét megrendezik a világ legjobb műrepülő-pilótáinak világbajnokságát, a Red Bull Air Race sorozatot - jelentették be október 8-án a szervezők.

Jövőre újraindul a Red Bull Air Race

Három év kihagyás után jövőre ismét folytatódik a légi száguldás, 12 kiváló pilóta 7 versenyen méri majd össze tudását. Az "égi F-orma-1"-nek is nevezett sorozat első futamát február 28-án Abu-Dzabi-ban rendezik, a többi állomásról egyelőre csak annyit közöltek, hogy a mezőny három kontinens 6 országába látogat majd el.

Az uralkodó (2010-es) világbajnok, Paul Bonhomme (GBR) mellett a mezőny tagja lesz Mike Mangold (USA), Kirby Chambliss (USA), Hannes Arch (AUT), Nigel Lamb (GBR), Matt Hall (AUS), Nicolas Ivanoff (FRA), Michael Goulian (USA), Matthias Dolderer (GER), Yoshi Muroya (JPN), Pete McLeod (CAN), Martin Sonka (CZE) és nem utolsó sorban Besenyei Péter, aki a számára Magyarországon kifejlesztett Corvus Racer 540-essel áll majd rajthoz.

A sorozat nem csak folytatódik, de szervezők tájékoztatása szerint a hároméves szünetben némileg át is szervezték, nagyobb hangsúlyt fektetve a biztonságra. Változnak a technikai szabályok is, minden versenyző egységes erőforrással és légcsavarral áll rajthoz, emellett fejlesztettek a felfújható nejlon bójákon is, melyeket - sérülés esetén - gyorsabban tudnak pótolni.

"Már nagyon hiányzik a Red Bull Air Race futamain történő repülés és az ott tapasztalható kiélezett párharc" - mondta a hivatalos bejelentéskor Besenyei Péter, aki a kezdetektől jelen volt a sorozat életében. Ezt a szervezők is elismerik, sőt a bejelentés alatt az ő műrepülő mutatványait játszották a kivetítőkön.

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség