gtag('config', 'AW-853523673');

Két Qatar-gép Ferihegyen

Áder János, Magyarország köztársasági elnöke a mai napon hivatalos látogatásra utazott Katarba. A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) sajtóigazgatósága által múlt hét pénteken bejelentett hírrel kapcsolatban az AIRportal.hu megtudta, a magyar államfő a katari nemzeti légitársaság, a Qatar Airways különjáratával indult a Perzsa-öbölben fekvő országba. 

Két Qatar-gép Ferihegyen

 

 

A Köztársasági Elnöki Hivatal sajtóigazgatósága által a Magyar Távirati Irodához (MTI) eljutatott közlemény szerint Áder János személyében először keresi fel magyar államfő Katart. 

A hivatalos tájékoztatás szerint Áder János kedden Dohában megbeszélést folytat Tamím bin Hamad Ál Száni sejkkel, Katar Állam emírjével és Abdalláh bin Nászer bin Kalifa Ál Száni sejkkel, katari miniszterelnökkel és belügyminiszterrel, valamint találkozik a katari magyar kolónia tagjaival. Áder Jánost útjára elkíséri felesége, Herczegh Anita. Katarral 1990-ben létesített nagyköveti szintű diplomáciai kapcsolatot Magyarország. A dohai magyar nagykövetség 2003 óta működik. 
A mai napon a megszokott egytől eltérően, két Qatar-járat is érkezett a budapesti Liszt Ferenc repülőtérre. Az interneten bárki számára hozzáférhető flightradar24.com radarképe szerint a szokásos QTR 209-es, Dohából érkező menetrendszerű járat mellett egy másik, QTR 3441 is landolt ma déltájt Budapesten. Míg előbbit egy Airbus A321-es (A7-AID), addig az utóbbit egy kisebb, A320-as (A7-AHF) típus teljesítette - vélhetően ez érkezett a magyar államfőért, hogy azzal Katarba repülhessen. 

Az AIRportal.hu információi szerint az Airbus A320-as teljesítette járattal valóban az államfő utazott. 

A Qatar Airways a világ minősítetten ötcsillagos légitársaságainak egyike, az összesen hét közül. Budapesti járatot 2011 januárjában nyitottak, azóta van rendszeres légi összeköttetés Katar és Magyarország között. Járataik jelenleg a hét minden napján közlekednek, keskenytörzsű A320/A321 típusokkal. A gépek fedélzetén turista és business osztály működik. A flotta A320-as típusai konfigurációjuk szerint 12 üzleti és 132 turista osztályú utasnak biztosítanak férőhelyet.

A hír forrása:Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség