gtag('config', 'AW-853523673');

Még mindig küzd a Sólyom Airways

A Nemzeti Közlekedési Hatóságnál még mindig zajlik a Sólyom Airways engedélyeztetési eljárása, sőt a vállalat számos eljárása párhuzamosan is folyik a hatóságnál. A lajstromozási és a légialkalmassági eljárás már lezárult, azonban a hatóság elmondása szerint a még aktív ügyletek lezárása az ügyfél által teljeskörűen teljesített feltételektől függ.

Még mindig küzd a Sólyom Airways

Vágó József, a légitársaság vezérigazgatója a gazdasági lapnak elmondta, hogy semi az eljárások felfüggesztését, sem azok megszüntetését nem kérték az NKH-tól, ellenben amint kézhez kapják a szükséges engedélyeket, a Sólyom Airways repülőgépe már másnap felszállhat. Jelenleg két, Sólyom színekre festett Boeing 737-500 típusú repülőgép parkol Bournemouth-i repülőtéren, amelyek közül a HA-SHA lajstromú gép 2013. augusztus 18-án járt először Budapesten, ám még aznap visszarepült Angliába. 

Hogy a légitársaság milyen terv szerint repülne a jövőben, azt egyelőre nem tudni, ahogyan azt sem, hogy egyetlen repülőgéppel hogyan sikerülne a gazdaságos üzemelés. A legutóbbi pozitív hír a Sólyom körül még tavaly novemberben járta be a sajtót, mikor is a Charity March-Jótékonysági Menet Kft. vásárolta fel a vállalatot. Az afrikai jótékonykodással foglalkozó cég ügyvezetője, Welsz Tamás akkor úgy nyilatkozott, hogy az engedélyeket hamarosan megszerzik, így felszállhatnak az első járatok is. Ezek után azonban igen negatív hírek láttak napvilágot a cégről és az ügyvezetőről, ennek ellenére Vágó József a Napi Gazdaságnak elmondta, hogy a Sólyommal szemben nincs csőd- vagy felszámolási eljárás folyamatban.

A Sólyom Airways vezetése tavaly augusztusban elmondta, hogy a Malév eddig fel nem használt útvonalaira repülne rá. Azonban a nemzeti légitársaság csődje óta számos, értékes útvonal újra kiosztásra került, így az orosz, izraeli és török célállomások ma a Wizz Air járataival érhetőek el. Ezeken felül számos kihasználatlan útvonal van, így például Kubába, Vietnamba, Irakba, Iránba vagy Jemenbe.

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség