gtag('config', 'AW-853523673');

Még olcsóbb lesz a Ryanair

Az alacsonyabb üzemanyagárból az utasoknak is részesednek majd, ígéri a vezérigazgató.

Még olcsóbb lesz a Ryanair

Nagyon jó időszakot tudhatnak maguk mögött a világ légitársaságai, hiszen miközben az üzemanyagárak jelentősen estek, a jegyek nem lettek olcsóbbak, így nagyobb profitot rakhattak zsebre. Amint azonban azt már egy tavalyi cikkünkben jeleztük, 2015-ben változhat a helyzet, hiszen az erősödő verseny kikényszerítheti az árcsökkentést.

A Ryanair vezérigazgatója most megerősítette ezt a feltételezést. Michael O'Leary a francia Le Journal du Dimanche lapnak nyilatkozva azt ígérte, hogy az általa vezetett ír fapados társaság a következő két évben 15 százalékkal mérsékli a jegyei átlagárát, amely így 40 euróra esik. Érzékeltetésül hozzátette, hogy a legtöbb légitársaság rövid járataira 170 euró az átlagár.

Még olcsóbb lesz a Ryanair

Jönnek az új Boeingek

A jegyárcsökkentést az olcsóbb üzemanyag teszi lehetővé, ám később más tényezők is szerepet játszanak benne. Például azok az új Boeing-gépek, amelyekbe több utas fér majd, és átlagosan 18 százalékkal kevesebbet fogyasztanak majd. Ezeknek a repülőknek a beszerzéséről korábban itt írtunk részletesen.

A Ryanair vezérigazgatója az utóbbi időben igyekezett finomítani nyers modorán, a francia lapnak nyilatkozva azonban beszólt az Air France-nak, amelynek tavaly több százmillió eurós kárt okozott a pilóták sztrájkja. A rossz foglalkoztatási feltételeket firtató kérdésekre azzal védekezett, hogy jelenleg is 300 pilóta és 1000 légiutas-kísérő vár arra, hogy a Ryanairnél dolgozhasson, és míg sok társaság – köztük az Air France – elbocsátja dolgozóit, addig ők felvesznek, bővítenek.

Megveti a francia politikai osztályt

O'Leary azt mondta, szereti Franciaországot és a franciákat, a francia politikai osztályt azonban megveti, mert az lerombolta a francia gazdaságot. Egyúttal megvédte a Ryanair döntését, hogy a cég nem foglalkoztat tartósan alkalmazottakat Franciaországban a munkaügyi és adózási törvények „adminisztratív őrülete" miatt.

Forrás: Origo

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség