gtag('config', 'AW-853523673');

Megérkezett az első hó

A gyenge hidegfront északkeletre meghozta a havazást, így a Mátrában és a Kékesen is megjelentek az első hópelyhek – írja az Időkép.

Megérkezett az első hó

Északkeleten kedd, éjfél után a Kékesen és a Mátra egyes területein már havazik, ez a kékestetői webkamerán is látszik, de az Időkép egyik olvasója is küldött már egy friss fotót az eseményről.

Kelet-északkelet felől fokozatosan szivárog be a hidegebb levegő, amely egy érkező gyenge hidegfront csapadékmezejével párosítva havas esőt, hószállingózást, elsősorban az Északi-középhegység térségébe kisebb havazást is hoz. A magasabb területeken 1-2 centi friss hólepel is kialakulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint szerdán gyengén és erősebben felhős időszakok és területek váltakoznak. Csupán északon, északkeleten fordulhat elő hószállingózás. Mérsékelt marad a délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +3, -5 fok között, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Megérkezett az első hó

Csütörtökön keleten, északkeleten még lehet akár több órás napsütés is, de az ország többi részén az éjszaka képződött köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet nem oszlik fel. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -3, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol tartósan ködös időre van kilátás. Szórványosan előfordulhat kisebb eső. A szél gyenge marad. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -2, +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között alakul.

Forrás: Hír24

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség