gtag('config', 'AW-853523673');

Megnyílt Terasz Café a 2A terminálon

Megnyílt a Budapest Airport legújabb látványossága a 2. Terminálon. A mai naptól – amíg az időjárás engedi – szabadtéri teraszról lehet gyönyörködni a repülőtér nyüzsgő életében egy-egy pohár bor vagy sör, egy koktél vagy éppen egy kávé mellett „A Terasz kényelmes székeiből. 

Megnyílt Terasz Café a 2A terminálon

A Terasz Café a 2 A Terminál tetején, közvetlenül a látogatói terasz és a SkyCourt között nyílt meg – közvetlen kilátással a repülőtéri légiforgalmi irányító toronyra és a 2. terminál előtti forgalmi előtérre, ahol az érkező repülőgépek parkolnak. 

Mivel a terasz részben nyitott, ezért azt (a tűzvédelmi szabályok betartása mellett) a dohányosok is igénybe vehetik. Ameddig az időjárás engedi, márpedig a következő napokra is bőven 20° C feletti hőmérséklet ígérkezik, addig a bár várja az utazókat minden nap reggeltől késő estig. Maga a terasz azonban télen is nyitva lesz, a bár azonban novembertől februárig zárva marad. A Terasz bárt a Budapest Airport régi vendéglátóipari partnere, az SSP Hungary üzemelteti.

Megnyílt Terasz Café a 2A terminálon

A Budapest Airport ezzel egy régi utazói elvárásnak tesz eleget, nevezetesen, hogy a beszállás előtt akár a szabad ég alatt, egy kényelmes teraszról kinézve, egy pohár bor vagy sör mellett is nyomon lehessen követni a repülőtér életét, a fel- és leszálló gépek látványát. A Budapest Airport összesen 72 millió forintot (kb. 234.000 eurót) költött az új látványosság kialakítására.

„Utasaink régi kívánságát teljesítettük A Terasz bár megnyitásával, hiszen a 2 Terminálon nagyon sokan hiányolták, hogy jó időjárás esetén nem tudnak a gépük indulása előtt kimenni a teraszra.” hangsúlyozta Patrick Bohl a Budapest Airport kereskedelmi vezetője. Hozzátette: „A Terasz bárban nemcsak italok, koktélok és kávé, hanem egyéb kényelmi szolgáltatások és a dohányosoknak megfelelően kialakított sarok is várja az utasokat. Gondoltunk a mozgáskorlátozottakra is, akiket egy speciális lifttel tudunk eljuttatni a SkyCourt terminálból a teraszon lévő kávézóba.”

„Büszke és boldog vagyok, hogy egy újabb, különleges élményt kínáló vendéglátó egységet nyithattunk meg a repülőtér tranzit területén.” jelentette ki Christos Orthodoxou, az SSP Hungary Kft. régió vezetője. Azt is elmondta: „Mostantól a Budapestről induló utasok a teljes kereskedelmi palettáról választhatnak, hiszen a gyorséttermi kínálattól kezdve az exkluzív, üzleti ebédekig minden megtalálható a SkyCourtban. A Terasz szerintem gyorsan meghódítja az utasok szívét, mert a különleges sörök és a gondosan összeállított borlap mellett a repülőtérre nyíló fantasztikus kilátást is csak mi tudjuk nyújtani az új helyszínen.” - zárul a repülőtér üzemeltetőjének közleménye.

A cikk forrása: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség