gtag('config', 'AW-853523673');

Olcsóbb repjegyek jöhetnek

A Ryanair jövőre újabb gépet állomásoztathat a Liszt Ferenc Repülőtéren. Az új Boeingek árversenyt indíthatnak.

Olcsóbb repjegyek jöhetnek

„Úgy érzem magam, mint egy gyerek karácsonykor, amikor kicsomagolja az ajándékát, és pont azt kapja, amit akart" – mondta a Ryanair vezérigazgatója azon a sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy a cég 200 új Boeing 737 Max 200 repülőgép vásárlására kötött szerződést. „Ez az a gép, amelyre tíz éve várt már a Ryanair" – lelkendezett Michael O'Leary.

A harsány stílusáról ismert üzletember öröme ezúttal nem tűnik túlzónak. Az új gépen a vékonyabb ülések, valamint a szűkebb vécék és konyhák révén nyolc új ülést sikerül bepréselni a jelenlegi Boeing 737-800-asokhoz képest, ráadásul – az ígéretek szerint – az utasok kissé nagyobb lábtérrel utazhatnak majd. Mivel az utasok száma nem éri el a 200-at (197 ülés lesz), ezért újabb légiutas-kísérőt sem kell alkalmazni (minden 50 utasra jár egy).

Olcsóbb repjegyek jöhetnek

Az új gépek csendesebb és alacsonyabb fogyasztású hajtóművekkel lesznek felszerelve, így a működési költségek akár 20 százaléka megtakarítható. Ezt pedig – O'Leary ígérete szerint - olcsóbb jegyek formájában az utasoknak adják tovább.

Jöhet az árháború

Ha a Ryanair beváltja ígéretét, komoly árháborúra van kilátás. Ami nem is ártana, hiszen egy nemrégiben közölt felmérés szerint a légitársaságok egyre drágább repülőjegyeket kínálnak (az érintett cégek vitatják ezt, és a rossz módszertannal magyarázzák az eredményt). Kérdés, hogy a 2024-ig beállítandó új gépekből mennyi repül majd a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A Malév 2012-es csődje után a Ryanair 5 gépet telepített ide, mostanra azonban ez a szám kettőre olvadt (a Wizz Air 9 gépet állomásoztat itteni bázisán).

A Mindenki utazhat portál szerint azonban a jövő nyári menetrendtől kezdődően háromra bővülhet a budapesti Ryanair-gépek száma. A hírt az ír cég még nem erősítette meg, az egyelőre csak a foglalási rendszerből olvasható ki.

Forrás: www.origo.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség