gtag('config', 'AW-853523673');

Őrzött reptéri parkoló

Külföldre távozunk, hazánktól messzi tájakat látogatunk meg, ki-ki szabadságban teszi ezt, de van aki heti-havi rendszerességgel utazik munkájából kifolyólag. Vagyontárgyainkat féltve hagyjuk hátra, és fordítunk, és fordítsunk gondot, hogy gépkocsinkat őrzött reptéri parkoló fogadja be ezen időszak alatt. 

Őrzött reptéri parkoló

Nem véletlenül tanácsolom ezt, mert annyi rosszat hall manapság az ember. Nagyon fontos, hogy a parkoló, melyet választunk, őrzött reptéri parkoló legyen, mert az autó tolvajok alig várják a kínálkozó lehetőségeket. A több napra itthon hagyott gépjárművek sokkal nagyobb lehetőségeket kínálnak az eltulajdonításra.

Tulajdonosuk nem keresi, a gépkocsit van idő kivinni idegen országba túladni, darabokra szedni, értékesíteni anélkül, hogy keresnénk. Egy őrzött reptéri parkoló, a Nemzeti Reptéri Parkoló területén több biztonsági őr tartózkodik egy időben. Munkájukat mozgásérzékelő, infrasorompó, kamerák és egyéb jelzőberendezések, valamint kiképzett fegyelmezett őrkutyák segítik. Így sokkal nehezebb a kiszemelt gépjármű eltulajdonítása. A kártyás leolvasó rendszer nem sokat ér, egy rendszám cserével már vihető a feltört gépjármű, a sorompó nyílik, a kocsinktól búcsút vehetünk.

Őrzött reptéri parkoló. Nemzeti Reptéri Parkoló

Biztonságos parkolás, nyugodt utazás. Nem véletlenül ez a szlogenünk, a Nemzeti Reptéri Parkoló egy őrzött reptéri parkoló, amely biztosítja az Ön nyugalmát, kényelmét kellemetlen meglepetések nélkül.

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség