gtag('config', 'AW-853523673');

Piaci nyomás miatt foghat fejlesztésekbe az Airbus

Szakértők szerint piaci nyomás hatására lehet, hogy az Airbus több olyan fejlesztésbe is kénytelen belefogni, amelytől eddig elzárkózott.

Piaci nyomás miatt foghat fejlesztésekbe az Airbus

 

A Flightglobal légügyi szaklap beszámolója szerint a toulouse-i gyártó először az A330-as típus modernizálását kell minél hamarabb megfontolnia. Legsikeresebb szélestörzsű típusa idén húsz éves, és a költséghatékonyság előtérbe kerülésével a légitársaságok az egyre romló hatásfokú, régebbi hajtóművek lecserélését szorgalmazzák.

Az Airbus ugyanakkor a legújabb, kompozit anyagokból készült típus, az A350-es kifejlesztésekor erről a tervről letett, most viszont újra részletes vizsgálat alá vetné az A330-asok felújítását. A gyártó attól tart, hogy a felújított A330-asok újabb vevőket csábítanának el az A350-es kisebb verziójától, amelyre már így is kevés, 34 darabos rendelése van csak a toulouse-i cégnek. Az A330-asok fejlesztése nélkül viszont azokat a lehetséges vevőket veszíthetik el, akik érdeklődnek a felújított verziók iránt. A gyártó állítása szerint év végéig hozzák meg végleges döntésüket az ügyben.

Piaci nyomás miatt foghat fejlesztésekbe az Airbus

Emellett az Airbusra az A380-as legnagyobb üzemeltetője, az Emirates is nyomást helyezett. Thierry Antinori, az Emirates kereskedelmi vezérigazgató-helyettese kedden a berlini ILA légi szalonon azt mondta, ha az Airbus piacra dobna egy kisebb kerozinfogyasztású modellt, akkor újabb darabokat venne. A dubaji légitársaság jelenleg 48-at üzemeltet a világ legnagyobb utasszállító gépéből és 92-re adott le rendelést.

A gyártó eredetileg azt tervezte, hogy egy nagyobb, legfeljebb 900 utas befogadására képes verziót is készít az A380-asból, és így az egy utasra jutó üzemeltetési költség alacsonyabb lehet, de ezt a tervet 2010-ben elhalasztották.

A hír forrása: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség