gtag('config', 'AW-853523673');

Reggeli tumultus a reptéren

Érdemes lesz időben kimenni csütörtökön, mert sok utas indul a hosszú hétvégére, és sokáig tarthat a biztonsági ellenőrzés. Október 23-án reggel sokan indulnak útnak repülővel a hosszú hétvégére.

Reggeli tumultus a reptéren

Érdemes időben kint lenniük, mert a repülőtéren sokáig tarthat a biztonsági ellenőrzés. Aznap ugyanis reggel 6 és 6.40 között összesen 12 járat indul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről (ebből nyolc fapados), és mivel a járatok várhatóan telítettek lesznek, akár 1500 embert is át kell vizsgálniuk a biztonságiaknak viszonylag szűk idő alatt. Az elmúlt napokban egyébként is voltak problémák a repülőtér reggeli áteresztőképességével. Amint arról a Fapadosinfo blog nemrég beszámolt, volt olyan nap, október 10-e, amikor kaotikus állapotok alakultak ki a várakozás miatt, és többen le is késték a járatukat. A blog szerint azóta sem ritka a B terminálon a 20-25 perces sor.

Voltak fennakadások

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Origónak elismerte, hogy október 10-én voltak fennakadások, mert betegségek miatt váratlan létszámhiány alakult ki. Azóta azonban szerinte nem jellemző a 20 percnél hosszabb várakozás a biztonsági ellenőrzésnél még a csúcsidőben sem. Előző nap mindig lekérik a légitársaságoktól a várható utaslétszámot, és ennek alapján hívják be a munkatársakat.

Október 23-a reggelére már készül a repülőtér, hiszen valóban sok gép indul, és a hosszú hétvége miatt sok utassal számolnak – mondta Hardy. Az A és a B terminálon egyébként elvileg összesen 11 folyosón lehet áthaladni a biztonsági ellenőrzésen. Ha a fapadosok által használt B-n torlódás van, átirányítják az utasokat az kevésbé terhelt A-ra, de az utas maga is dönthet így.

Érdemes kimenni időben

Az egyenetlen terhelés egyébként létező probléma – ismerte el Hardy. Reggel hat előtt nem indulhat gép a budapesti reptérről, ezért utána rövid idő alatt sok száll fel, ami torlódást okoz reggelente. A hétfő reggel, a péntek délután és vasárnap nagyjából egész nap rendszeresen erős forgalmú időszaknak számít. Érdemes valóban két órával az indulás előtt kint lenni, hogy elkerüljük az idegeskedést – javasolta a kommunikációs igazgató.

A cikk forrása: Origo

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség