gtag('config', 'AW-853523673');

Repülőnapokban gazdag lesz a következő három hétvége

Augusztus 30-án Gyöngyös-Pipishegyen és Kecskemét-Matkópusztán is látványos programok várják a repülés szerelmeseit. A gyöngyös-pipishegyi repülőtér hosszú időn keresztül május 1-én adott otthont a hagyományos repülőmajálisnak, amely azonban az utóbbi években több alkalommal is elmaradt. 

Repülőnapokban gazdag lesz a következő három hétvége

Most végre ismét benépesül a repülőtér a Solymos Napok Repülőnap keretében, ahol többek közt bemutatót tart Besenyei Péter, a Komo-Sky Team Apollo Fox kötelék, de lesz An-2-es bemutató, helikopter-bemutató, autogiro és motoros vitorlázó-bemutató, valamint sárkányrepülők és ejtőernyősök is, akik az An-2-es gépből ugranak ki.

A különleges látnivalók közt érdemes megemlíteni az L-29-es Delfin és az oldtimer Róma repülőgép bemutatóját, vagy a transzparens-vontatást és a vitorlázórepülő-vontatást, amelyet Vámosi Miklós hajt végre hazánk legöregebb Zlin-43-as repülőgépével. Matkópusztán augusztus 23-a óta tart a XIX. FAI Unlimited Motoros Műrepülő Európa-bajnokság, amelynek zárásaként ugyancsak gazdag programmal készülnek a szervezők. 

A Magyar Honvédség Gripen vadászgépei mellett bemutatót tart Veres Zoltán, a Goldtimer Alapítvány Po-2-es repülőgépe, a Bravo3 Aerobatic Team spanyol válogatott kötelék, Tóth Ferenc Európa- és világbajnok műrepülő pilóta, valamint a Heliforce Mi-2-es helikoptere Imreh Lajossal, amely gép egy vitorlázógépet is a levegőbe emel. A pipishegyi rendezvényhez hasonlóan Matkópusztán is lesznek sárkányrepülők és ultrakönnyű gépek, illetve bemutatót tart egy An-2-es repülőgép.


Szeptember első két hétvégéjén Egerben és Nyíregyházán, majd Budaörsön, Szatymazon és Börgöndön is lesz repülőnap, amelyekről később várhatók részletes információk.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség