gtag('config', 'AW-853523673');

Startra készen a SkyGreece

A görög hatóságok engedélyei már megvannak, most az amerikai és kanadai igenekre vár a SkyGreece Airlines, hogy megkezdhesse működését legfontosabb kiszemelt járatain, New York, Toronto, valamint Montréal irányába. A flotta egyelőre egyetlen Boeing 767-300ER gépe startra kész, charter járatokkal melegít a menetrendszerű atlanti üzem kezdetéig. 

Startra készen a SkyGreece

 

 

A légitársaság márciusban teljesített próbajáratával zárult le az a hatósági tanúsító procedúra, amelynek eredményeképp a SkyGreece Airlines megkapta a görög légügy és a közlekedési minisztérium engedélyeit a működésre. A társaság ezzel túl van az első és legfontosabb vizsgán, most pedig a célországok illetékes hatóságai felé benyújtott járatüzemeltetési igények elbírálására várva telnek a napok. A SkyGreece mindent megtesz a mihamarabbi eljárás érdekében, mihelyt megkapták a görög papírokat már fordultak is az amerikai és kanadai intézményekhez, hogy kezdetét vehesse az ilyenkor szokásos ügymenet. 

A két évvel ezelőtt kanadai és amerikai görögök által alapított SkyGreece-t azzal a céllal hozták létre, hogy az észak-amerikai diaszpóra számára közvetlen légi összeköttetést biztosítson az anyaországgal. A társaság a hosszú távú járatok teljesítésére egy Boeing 767-300ER típust szerzett be magának, amely tavaly decemberben érkezett meg Athénba, SX-BPN lajstromjel alatt. Az 1992-es gyártású, Pratt&Whitney hajtóművekkel szerelt Boeing a Martinair flottájában (PH-MCM) kezdte működését, majd 2011 novemberétől tárolásra került, és végül a Wells Fargo Bank Northwest (WFBN) finanszírozási konstrukciójában most a SkyGreecenél folytatja pályafutását. A "Taxiarchis" névre keresztelt gép összesen 274 utast képes fedélzetére venni, de a legutóbbi közlés szerint már folyamatban van a flotta második gépének beszerzése is. A SkyGreece az alapítói koncepciónak megfelelően elsődlegesen észak-amerikai útvonalaira koncentrál. 

Startra készen a SkyGreece

Athénból New York, Toronto és Montréal lesznek a legfontosabb célpontjai, de heti egyszeri rendszerességekkel más irányba is terveznek járatokat üzemeltetni: június 19-én készülnek nyitni Stockholm-Arlandára, majd 21-én Aszmarába, Eritrea fővárosába, aztán 22-én Mogadishuba, Szomália fővárosába és július 5-től London-Gatwick is felkerülhet az útvonalhálózatba.

Forrás: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség