gtag('config', 'AW-853523673');

Sűrűbben repül Londonba a Finnair

Növeli londoni járatainak számát a finn nemzeti légitársaság, a Finnair, amely március 30-tól az addigi napi négy helyett már ötször repül közvetlenül a brit főváros központi repülőterére, a Heathrowra.

Sűrűbben repül Londonba a Finnair

Az új járat (AY 995) délután 16:30-kor száll fel Helsinkiből és három órás repülést követően, helyi idő szerint 17:30-kor érkezik meg Londonba, ahonnan (AY 996) 18:35-kor indul vissza és éjjel 00:35-kor landol ismét a finn fővárosban. 
A Finnair tájékoztatása szerint a sűrített járat-rendszerben elsődlegesen a flotta legújabb, Sharkletes Airbus A321 típusai fognak közlekedni, amelyből az elsőt (OH-LZG) tavaly szeptemberben vették át és mára már három ilyen szolgál a gépparkban. 

A oneworld légiszövetségben működő finn légitársaság egyébként az első, amely az Airbus új, hatékonyságot növelő szárnyvég-technológiájával, a Sharklettel helyezett üzembe az A321-es típust. 
A Finnair 2010-ben döntött öt darab A321-es beszerzése mellett. A Boeing 757-esek helyébe érkező Airbusok kiválasztásában fontos tényező volt a megfelelő teljesítmény, ezért határoztak a megnövelt, 5470km hatótávú, 180 perces ETOPS-ra jogosított, legújabb szárnyvégi kiegészítőkkel felvértezett változat mellet, amelynek kabinkonfigurációja 3-3-as üléselosztásban összesen 209 utas szállítására biztosít teret. 

Sűrűbben repül Londonba a Finnair - Nemzeti Reptéri ParkolóA londoni járatsűrítés előnyeivel jár, hogy szélesíti az átszállási lehetőségek körét, mind nagy-britanniai, mind írországi célpontokra, de az egyik legfontosabb, az észak-amerikai csatlakozások is még inkább elérhetővé válnak, illetőleg a tengerentúlról visszafelé, Finnországba tartó utasoknak is nagyobb a választék. 
A társaság tájékoztatása szerint tavaly nyár, a transzatlanti útvonalon az American Airlines-szal, a British Airways-zel és az Iberiával való együttműködésre lépés óta, egyre növekvő igény mutatkozik a londoni átszállásokra, ahonnan a partnerek révén több mint egy tucat amerikai város érhető el.

Amennyiben esetleg valakinek a napi öt Finnair járat menetrendje sem lenne ideális Helsinki - London viszonylatban, akkor a szövetségi partner, a British Airways által kódmegosztásban üzemeltetett napi két járat is igénybe vehető a két főváros között.

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség