gtag('config', 'AW-853523673');

Szorosabb kapcsolatok a reptér és Budapest között

Példaértékű együttműködési megállapodást köt egymással a Fővárosi Önkormányzat és a Budapest Airport elsősorban a város, a régió és az ország érdekeit szolgáló infrastrukturális és turisztikai fejlesztések felgyorsítása érdekében. Erről állapodott meg Tarlós István főpolgármester és Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója. A Fővárosi Közgyűlés tegnapi ülésén hagyta jóvá a dokumentumot, amelynek alapján Budapest és az ország legfontosabb nemzetközi légikikötője az eddiginél szorosabbra fűzi kapcsolatait a főváros érdekében.

Szorosabb kapcsolatok a reptér és Budapest között

A Budapest Airport és a főváros stratégiai megállapodásának lényege, hogy a nyilvánvaló közös érdekek mentén - a „Budapest 2030” Hosszú Távú Városfejlesztési Koncepció céljaival összhangban - mindent megtesznek a főváros, a térség és a repülőtér infrastruktúrájának fejlesztéséért valamint a Budapestet és az országot érintő turisztikai fejlesztések megvalósításáért. Az összefogás keretében együttműködnek a Budapestről induló új repülő járatokhoz kapcsolódó gazdaság-fejlesztési tárgyalásokban. Ennek érdekében egyebek mellett közösen szorgalmazzák új járatok beindítását felhasználva a főváros értékes és egyre bővülő nemzetközi és testvérvárosi kapcsolatait. 

A főváros és a repülőtér együttműködik a budapesti turisztikai és kulturális programok előkészítésében és megvalósításában. Ennek keretében közös programot dolgoznak ki különböző találkozók, konferenciák és a kiállítások Budapestre csábítására, a „Budapest-márka” bevezetésére és széles körben való elterjesztésére, a vállalkozások számára kedvező környezet kialakításában, valamint az ezt támogató város-marketing tevékenységben. A megállapodás további fontos elemeként a főváros és a repülőtér kész közösen indulni olyan nemzetközi vagy hazai pályázatokon, amelyek a repülőtér térségének gazdaság-fejlesztését, és a teljes dél-pesti régió területi fejlesztését szolgálják. Vállalják, hogy együttműködnek a közös célokat szolgáló jogszabályok megalkotását, megváltoztatását szolgáló javaslatok kidolgozásában, illetve a kormányzati intézkedést igénylő kezdeményezések előkészítésében.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója így fogalmazott: „A fővárossal folytatott kapcsolatainkat eddig is a bizalmi együttműködés és nyitottság jellemezte. A megállapodással még magasabb szintre lép ez a szoros partnerség, amely a főváros, a régió és az egész magyar gazdaság hasznára válhat, hozzájárulva ezzel az ország és Budapest további sikereihez.” 

Szorosabb kapcsolatok a reptér és Budapest között

Az egyre szorosabbá váló együttműködés egyébként már számos területen kézzel fogható eredményeket hozott. Így például a Budapest Airport és a Budapesti Közlekedési Központ hónapok óta sikeres együttműködést folytat a repülőtéren nyújtott tömegközlekedési szolgáltatások színvonalának emelésében, ennek részeként a Budapestre érkező utasokat külön információs pult segíti a BKK szolgáltatásainak igénybevételében. A főváros és a repülőtér pedig közösen nyújtott be pályázatot a 2020-as Labdarúgó Európa Bajnokság bizonyos mérkőzéseinek itthoni megrendezésére.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség