gtag('config', 'AW-853523673');

Szupermarket nyílt a ferihegyi repülőtéren

Hivatalosan is átadták, így holnap, december 12-én megnyithat a Budapest Airport 2B Termináljának érkezési szintjén a SPAR szupermarket.

Szupermarket nyílt a ferihegyi repülőtéren

A közel 300 négyzetméteres City SPAR kifejezetten a kényelmes, gyors bevásárlást biztosító üzlettípusa a SPAR-csoportnak, így a repülőtéri utazóközönség igényeinek is megfelel. A repülőtéri szupermarket megnyitásával 21 új munkahely létesült.

Ünnepélyes keretek között felavatták az ország 13. City SPAR üzletét a repülőtéren. A vadonatúj repülőtéri szupermarket a Budapest Airport 2B Terminálján, az érkezési szinten található, nyilvános, bárki által megközelíthető területen, így nem csak repülőjeggyel lehet vásárolni. A City SPAR a belvárosból már jól ismert kiskereskedelmi egység, ugyanilyet hoztak létre a SPAR Magyarország és a Budapest Airport szakemberei a repülőtéren. Ennek megfelelően a minőség és az árfekvés is a többi belvárosi SPAR üzletben megszokott lesz.

Szupermarket nyílt a ferihegyi repülőtéren - Nemzeti Reptéri Parkoló

A szupermarket, illeszkedve a repülőtér soknemzetiségű utasforgalmának igényeihez, nagy hangsúlyt fektet a prémium termékek, a bioélelmiszerek, a friss, helyben sütött pékáruk, de még a különlegesen sok sajtféleség gazdag választékára is. A polcokon természetesen a Magyarországra jellemző élelmiszerekkel találkozhatnak az utasok, de egyfajta „nemzetek konyhája” típusú választékot is kínál a bolt (pl. az ázsiai, vagy az olasz konyha ízei). A repülőtéri City SPAR az utasforgalom döntő részét lefedve Karácsony kivételével minden nap 5:00-22:00-ig tart nyitva.

Az üzlethelyiség kialakításához a Budapest Airport teljesen átalakította a 2B Terminál utascsarnokát. A kivitelezéshez el kellett bontani egy lépcsőt, ami az indulási és érkezési szintet összekötötte, emellett részben át kellett építeni az épület infrastruktúráját. A közel 300 négyzetméteres üzletben a SPAR az energiatakarékosság érdekében kizárólag LED világítást használ, valamint beajtózott hűtőket szerelt be.

„Régóta dédelgetett tervünk, hogy legyen egy szupermarket a terminálon, ahol az utasaink be tudják szerezni a legfontosabb dolgokat, élelmiszereket, amikor Magyarországra érkeznek, vagy egy hosszabb utazás végén hazatérnek. A SPAR Magyarország belvárosban megtalálható City SPAR üzleteit találtuk a legalkalmasabbnak arra, hogy az utasaink igényeinek megfelelően színvonalas, kényelmes és gyors bevásárlási lehetőséget biztosítsunk” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: „különösen nagy öröm számomra, hogy a térség legnagyobb munkaadójaként 21 új munkahelyet sikerült teremteni a repülőtéren.”

 

Forrás: Airportál

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség