gtag('config', 'AW-853523673');

Téli menetrend bemutató a megújuló Ryanairtől

Az ír ultra low-cost légitársaság a mai napon mutatta be 2014-es, Magyarországról elérhető téli útvonalhálózatát. A menetrend érvénybe lépésekor 3 viszonylaton növelik majd a járatok sűrűségét, így éves szinten 1,3 millió utassal számolnak, mely forgalom körülbelül 1300 munkahelyet biztosít a cég budapesti bázisán.

Téli menetrend bemutató a megújuló Ryanairtől

 

 

 

A Ryanair értékesítési és marketing munkatársai, Katarzyna Gaborec és Klaudia Kałążna egy budapesti étteremhajón tartottak részletes sajtótájékoztatót a légitársaság várható téli menetrendjéről, valamint a Ryanair utasokhoz való hozzáállásáról, illetve annak fejlesztéséről is beszéltek. 

Gaborec kisasszony elsősorban az utasok elégedettségét emelte ki a légitársasággal kapcsolatban, mely az elmúlt pár hónapban érzékelhető változásoknak is köszönhető. A Ryanair több területen is nagyvonalú módosításokat eszközölt, úgy mint a légitársaság honlapjának megújítása és egyszerűbbé tétele. 

A képviselő elmondása szerint így egy repülőjegy lefoglalása az eddigi 17 kattintás helyett akár 5 apró mozdulatra is redukálódhat, mely még jobban meghozhatja a kedvünket a jegyek lefoglalására. Az új weboldalon megjelent a "My Ryanair" funkció is, mely a keresési előzmények, valamint korábbi foglalások alapján próbál majd meg mindig újabb akciós utazási lehetőségeket felkínálni az utazók számára. Gaborec hozzátette, hogy az utasok komfortérzetét nagyban javítja majd a fedélzetre felvihető második, kisebb méretű táska, valamint az úgynevezett "csendes járatok" bevezetése a kora reggeli, valamint késő esti órákban.

Téli menetrend bemutató a megújuló Ryanairtől

Továbbá újdonságként szolgálhat az az újítás, mely szerint a le-, és felszállás kivételével a repülés teljes ideje alatt használni lehet elektronikus eszközeinket, természetesen repülési üzemmódban.

A légitársaság okostelefonokra írt alkalmazása, valamint a hamarosan bejelentésre kerülő családbarát és üzleti termékek a cég reményei szerint további utasokat lesznek majd képesek a cég Boeing 737-800-as gépeire csábítani.
A menterendben történő változások leginkább a járatok sűrűségében nyilvánulnak meg: a barcelonai, dublini, valamint a londoni viszonylaton növekedni fog a gyakoriság. A bejelentett menetrendet pedig a légitársaságtól megszokott módon, 100 ezer darab akciós repülőjegy kibocsátásval ünneplik, melyeket május 15-ig kell lefoglalniuk az utazni vágyóknak. A viteldíjak 6319 Ft-nál kezdődnek, és bizonyos útvonalakon érhetőek csak el.

A hír forrása: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség