gtag('config', 'AW-853523673');

Teljes a berepülő-flotta: felszállt az ötödik A350-es

Az ötös számú prototípus mai napon teljesített első felszállásával teljessé vált az Airbus A350XWB berepülő flottája. Immáron nincs más hátra mint elvégezni a kimondottan az MSN5-re programozott feladatokat, hogy az A350-900XWB mihamarabb megkaphassa a forgalomba állításhoz szükséges típusengedélyeket. 

Teljes a berepülő-flotta: felszállt az ötödik A350-es

Az MSN5-nek, amely az MSN2 után a flottában már a második teljesen kiépített utasfedélzetű gép, a típuskonfigurációs tesztek véglegesítésén túlmenően az ETOPS (Extended range Twin Operations), vagyis a két-hajtóműves hosszú távú repüléssel kapcsolatos, meghatározó jelentőségű tanúsító vizsgákat kell teljesítenie. 

Az Airbus korábbi bejelentése szerint egyébként az A350-es számára minden eddiginél nagyobb, 350 perces engedélyt szeretne szerezni, túlszárnyalva az eddigi csúcstartó Boeing 777/787 párost a maguk 330 perces eltávolodási szabadságukkal. 

Az A350XWB berepülő flottájához utolsóként csatlakozott gép a külsőségeket tekintve a harmadik, amely különleges, az Airbus hivatalos házi színeitől eltérő festésmintát visel. Az első az MSN2 volt, amely - utalva a típus szerkezeti felépítésére - látványos karbon mintázatot kapott, majd vele szinte egyidőben az MSN4, amely az indító légitársaság, a Qatar Airways emblémáját viseli, és most ez a harmadik, amely leginkább az MSN2 festésének szerényebb változata. 

Az Airbus természetesen örömét fejezte ki a sikeresen teljesített szűzfelszállással, amely szerintük jól demonstrálja az A350XWB program teljesítőképességét és a célként kitűzött negyedik negyedévi első gépátadás elérését, avagy a típus forgalomba vezetését, ami a Qatar vezérigazgatójának egy korábbi nyilatkozata szerint november hónapban lehet. 

Teljes a berepülő-flotta: felszállt az ötödik A350-es

A haladást ugyancsak jól bizonyítva, hogy az egészében 2500 órásra tervezett program már túllépett a kétezren. Mindezt körülbelül 500 repüléssel teljesítették, egy hónapban mintegy 80 órát a levegőben töltve gépenként, ami nem mellesleg Airbus rekordnak számít. 

Az első A350-900XWB prototípus, az MSN1 2013. június 14-én szállt fel és repült először.

Forrás: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség