gtag('config', 'AW-853523673');

Több a lekötött charterjárat idén

A tavalyi évhez képest kissé emelkedett az utazási irodák által lekötött charterjáratok száma idén - mondta el a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ) szóvivője az MTI érdeklődésére.

Több a lekötött charterjárat idén

Molnár Judit hozzátette: az utazási irodák továbbra is a piac igényeinek megfelelő kapacitást igyekeznek lekötni annak érdekében, hogy a chartereket gazdaságosan tudják üzemeltetni. Csak charter repülőjegyet az irodák elvétve értékesítenek, jellemzően komplex utazási csomagot kínálnak - mondta.

A charterjáratok árát az árfolyam és a kerozin ára befolyásolja elsősorban, ami ingadozó és kiszámíthatatlan, emellett folyamatosan emelkednek az illetékek és a földi szolgáltatások díjai. Hozzátette: az eladási árakban idén nem számottevő, 3-5 százalékos az emelkedés. Molnár Judit szerint az úti célokban nincs jelentős különbség az előző évekhez képest, változatlanul Horvátország, Görögország, Törökország, Egyiptom, Olaszország, Bulgária a legnépszerűbbek. Az új úti célok közül kiemelte a görögországi Karpatos szigetét, a Vörös-tengeri Marsa Alam üdülőhelyet és a Zöld-foki szigetekhez tartozó Boa Vistát.

Több a lekötött charterjárat idén

Az utazási irodák bizakodók, az előfoglalási adatok alapján erős szezonra számítanak, igaz, a végső mérleget a nyár végén tudják megvonni - fűzte hozzá a szóvivő. A charter járatok lényege, hogy ezek nem menetrend szerinti, hanem bérelt utazási lehetőségek a légi forgalomban. Az interneten a fapados repülőjegy keresők mellett megjelentek a charter repülőjegy keresők is.

A hír forrása: Airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség