gtag('config', 'AW-853523673');

Új Crew Centert kapott a Budapest Airporttól a Wizz Air

A korábbinál lényegesen nagyobb, kényelmesebb és korszerűbb körülmények között készülhetnek az utakra a Wizz Air pilótái és légi-utaskísérői, akik máris birtokba vehették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljában kialakított új bázist. Az öltözőkkel, zuhanyozóval és étkezővel ellátott központban kapják meg a pilóták a soron következő úttal kapcsolatos információkat, a meteorológiai jelentést és mindent, ami fontos a járat nyugodt és biztonságos lebonyolításához - adta tájékoztatásul a Budapest Airport. 

Új Crew Centert kapott a Budapest Airporttól a Wizz Air

 

Ehhez egyúttal tágas és nyugodt körülményeket biztosít a most felavatott, összesen 325 négyzetméteres ún. Crew Center, ahol a Wizz Air mintegy 90 pilótája és 194 légiutas kísérője kapott elhelyezést. A területet a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatóság újíttatta fel az új bérlő igényeinek megfelelőn. Számos számítógépes terminál segíti, hogy a pilóták le tudják tölteni a soron következő járattal kapcsolatos valamennyi információt, tájékozódjanak a célállomások repülőtereivel kapcsolatos legfrissebb adatokról, az időjárásról és nem utolsósorban arról, hogy hány utast is szállítanak majd egy-egy irányban. 

Az eligazító helyiségben pedig így már a járaton szolgálatot teljesítő valamennyi Wizz-munkatárs kellemes körülmények között készülhet az útra. A járatokról visszatérő személyzetek pedig akár itt elfogyaszthatják a magukkal hozott ebédet vagy vacsorát, átöltözhetnek és megbeszélhetik az úton tapasztaltakat. Ehhez minden feltétel adott, hiszen a budapesti a Wizz Air legelegánsabb és legnagyobb bázisa mind közül. A légi személyzetek új bázisát ma avatták fel ünnepélyes keretek között a Wizz Air és a Budapest Airport vezetőinek jelenlétében. 

Új Crew Centert kapott a Budapest Airporttól a Wizz Air

„Bizonyos vagyok abban, hogy kollégáim hamar megszeretik az új bázist, hiszen a korábbinál lényegesen kényelmesebb és korszerűbb körülmények között készülhetnek fel a járatokra.” – hangoztatta Diederik Pen, a Wizz Air üzemeltetési igazgatója. 

„Őszinte örömömre szolgál, hogy repülőtéri partnereink elégedettek az általunk átadott létesítményekkel és gyorsan belakják azokat.” – mondta René Droese, a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója. Azt is elmondta: „Igyekeztünk a lehető legkényelmesebb munkakörülményeket biztosítani a Wizz Air légi személyzeteinek, tudjuk, hogy mennyire fontos ez az ő munkájukban.”

A hír forrása: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség