gtag('config', 'AW-853523673');

Új néven futtatja tovább a Budapest Félmaratont a Wizz Air

A Wizz Air ma bejelentette, hogy névadó szponzorációs megállapodást kötött a Budapesti Sportirodával a Budapest Félmaraton kapcsán. A szerződést Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója írták alá. A Budapest Félmaraton neve 18 év után változik meg. Az eseményre szeptember 14-én 29. Wizz Air Budapest Félmaraton néven kerül sor.

Új néven futtatja tovább a Budapest Félmaratont a Wizz Air

A verseny 1984-es indulása óta népszerűsége folyamatosan nő. 2013-ban rekordot döntött a résztvevők száma, több mint 12 ezren álltak rajthoz az eseményen, és a szervezők idén még ennél is több résztvevőre számítanak. A Wizz Air egyúttal bejelentette, hogy az egyik főszponzorává válik a „Run in Budapest” kezdeményezésnek is, amely a három legnagyobb magyarországi futóeseményt, a Wizz Air Budapest Félmaratont, a Spar Budapest Maraton Fesztivált és a Telekom Vivicittá Városvédő Futást fogja össze. 

A bejelentés kapcsán Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója ma Budapesten elmondta: „Ma ünnepeljük, hogy a Wizz Air egy évtizede hazai légitársaságként van jelen Magyarországon. Az elmúlt 10 év során folyamatosan fejlesztettük működésünket, flottánkat és bővítettük úthálózatunkat, ezzel is bizonyítva elkötelezettségünket Magyarország és magyar utasaink iránt. Mi a Wizz Airnél hiszünk a mobilitásban és az aktív életmódban."

"Alacsony árainkkal több, mint 2 millió magyar utazott velünk üzleti és szabadidős céllal 2013-ban. Az együttműködés, amelynek keretében Magyarország legnépszerűbb futóversenyéit kapcsoljuk össze a Wizz Air márkanévvel, remekül illeszkedik cégünk arculatához. Célunk, hogy az események nemzetközi jellegét is erősítsük, előnyt kovácsolva abból, hogy légitársaságunk már 35 országban van jelen. Minden sportkedvelő magyart szeretettel várunk a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon!” - tette hozzá Váradi József.  Kocsis Árpád, a BSI versenyigazgatója elmondta: „Egy félmaraton teljesítése óriási siker, de nem csak a célba érkezés miatt. Aki elhatározza, hogy lefutja, annak ugyanis rendszeresen mozognia, készülnie kell.

Új néven futtatja tovább a Budapest Félmaratont a Wizz Air - Nemzeti Reptéri ParkolóA mi célunk az, hogy a lakosság körében minden eddiginél népszerűbb legyen a futás, minél több egészségtudatosan élő ember csatlakozzon hozzánk és velük bizonyíthassuk azt, hogy az egészséges életmód miként kaphat igaz tartalmat. Nagyon bízunk abban, hogy ezzel az új együttműködéssel tovább erősödik a futóturizmus is, létszámban és minőségben egyaránt. Őszintén remélem, hogy ez az új kapcsolat is legalább olyan hosszú időn át vagy még tovább is működik majd, mint az előző. ”

Már 2015-ben érkezhetnek hosszú törzsű Airbusok

Új néven futtatja tovább a Budapest Félmaratont a Wizz Air - Nemzeti Reptéri ParkolóÉvente 8-10 új repülőgép érkezhet a Wizz Air flottájába, a jelenlegi A320-as típusokat pedig nagyobb, A321-esek váltják fel - mondta Váradi József, a cég vezérigazgatója csütörtökön a sajtótájékoztatón. Elmondása szerint 2014-ben kilenc új A320-as Airbus érkezik, s ezzel 54-re nő a társaság flottája. Ez a bővülési ütem várható a következő években is.

Az első, 220 fő szállítására alkalmas gépek várhatóan 2016-ban érkeznek, bár a légitársaság tárgyalásokat folytat a gyártóval arról, hogy korábban, már 2015-ben szállítsák le az első repülőket - mondta Váradi József.
Hozzátette: arról egyelőre nincsen döntés, hogy az első gépek milyen útvonalakon állnak szolgálatba. Jelezte ugyanakkor, hogy 7-10 éven belül az összes A320-ast a nagyobb géptípusra cserélik. A flotta 2019-ben százra bővülhet és évente 30 millió utasra számítanak az évtized vége felé - közölte a vezérigazgató.

Forrás: Airportal
.

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség