gtag('config', 'AW-853523673');

Vadonatúj Boeingek az argentin flottában

Két darab vadonatúj Boeing 737-800 Next Generation utasszállító repülőgéppel gazdagodott nemrég az Aerolíneas Argentinas flottája. Az argentin légitársaság január végén vette át a keskenytörzsű Boeingeket, amelyekkel összesen nyolcra nőtt ennek a típusnak a példányszáma a gépparkban. Az idei évben további hat darab 800-as NG érkezik még a vállalathoz. 

Vadonatúj Boeingek az argentin flottában

Az Aerolíneas Argentinas legújabb Boeingjei lízingcégek közvetítésével újonnan, közvetlenül a gyártótól érkeztek a flottába, amely utoljára 2013 végén bővült a 737 Next Generation gépcsalád legnépszerűbb 800-as szériájával. Az akkor átvett ugyancsak két gép azonban használtan, előző üzemeltetőjüktől, az Air Berlintől csatlakoztak. 
A legújabbak közül az első (LV-FRK) január 22-én a CIT, míg a második (LV-FQY) január 25-én az AWAS lízingcég finanszírozási konstrukciójában került az Aerolíneas Argentinas birtokába. Mindkét gép fedélzete az eddigiekkel megegyezően 162 economy és 8 business üléssel állt szolgálatba, sőt a korszerű kényelemről a Boeing Sky Interior (BSI) kabinbelső rendszerei is gondoskodnak. 

A gazdasági problémáktól korántsem mentes, a múlt évet - ugyan javuló tendenciával -, de 247 millió dolláros veszteséggel záró, mégis feltörekvő, komoly állami hátszelet élvező argentin légitársaság flottamodernizációs programja részeként az idei évben várhatóan további hat darab 737-800-ast fog flottájába venni, amelyek tartós bérletét ugyancsak a CIT és az AWAS cégek biztosítják. Az Aerolíneas Argentinas 2009-ben, az akkor kinevezett és azóta is elnök-vezérigazgató, Mariano Recalde vezetésével kezdte meg kis-, és középhatótávú gépparkjának frissítését, amikor Boeing 737-700 és 800 típusokra szerződött. A Next Generation gépek a flotta korábbi szériás 737-es (-200, -500), valamint MD-80 típusait voltak hivatottak váltani. 

A légitársaság keskenytörzsű flottája mára már kizárólag a Boeing 737NG családjának típusaiból áll. Jelenleg 22 darab 737-700 és 8 darab 737-800-as teljesít szolgálatot. A további fejlesztést a 2013 októberében a Boeing gyárral kötött mintegy 1.8 milliárd dollár értékű 20 gépes 737-800 szerződés biztosítja, amely alapján a szállítások 2016-2018 folyamán bonyolódnak.

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség