gtag('config', 'AW-853523673');

Változtat a poggyászellenőrzési folyamatán a Wizz Air

Új poggyászellenőrzési folyamatot vezetett be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Wizz Air. A légitársaság alapos megfontolás után módosított poggyászszabályzatán és poggyászellenőrzési folyamatán az utasok elégedettsége érdekében- adta hírül közleményében a Wizz Air.

Változtat a poggyászellenőrzési folyamatán a Wizz Air

A Wizz Air és földi kiszolgáló partnere, a Malév Ground Hadnling (MGH) felülvizsgálták a poggyászellenőrzési folyamatot, miután azt tapasztalták, hogy a poggyászszabályzat betartatásának módja nincs összhangban annak céljaival. 

Változtat a poggyászellenőrzési folyamatán a Wizz AirAz alapos vizsgálat során kiderült, hogy a Malév Ground Handling és alvállalkozója, a Budport az előírásoknak megfelelően végezte az ellenőrzést, de a légitársaság új, rugalmasabb szabályainak alkalmazásával jobban hozzájárulhatnak a Wizz Air utasok elégedettségét szem előtt tartó céljai megvalósításához. 

A Wizz Air célja, hogy gondtalan repülőtéri élményt biztosítson, miközben arra ösztönözze utasait, hogy az utazás előtt, online foglalják le a kiválasztott méretű poggyászt. 

Ennek megfelelően a légitársaság felengedi a fedélzetre a fogantyú vagy a kerekek miatt eddig túlméretesnek tekintett kézipoggyászokat, így a poggyászellenőrző személyzetnek kevesebb kérdéses esetben kell a repülőtéren eljárnia. Az első hét tapasztalatai alapján a Wizz Air és az MGH elégedett, mivel zökkenőmentesebbé vált a poggyászellenőrzési folyamat, és a Wizz Air ügyfél elégedettséggel kapcsolatos céljainak szellemével megegyezően kellemesebb lett a repülőtéri élmény. 

A Wizz Air egyúttal felülvizsgálja a poggyászszabályzat online és repülőtéri kommunikációját is. A légitársaság ezzel is biztosítani szeretné, hogy az utasok tisztában legyenek a poggyászszállítási lehetőségekkel, és a jegyfoglalásnál az igényeiknek megfelelően döntsenek. 

Az utasok díjmentesen felvihetik a gépre a kisméretű kézipoggyászt (42x32x25cm), díj ellenében pedig a nagyobbat (56x45x25cm).

Forrás: Airportal

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség