gtag('config', 'AW-853523673');

Wizz Air: Lisszaboni és maastrichti járat indul Budapestről?

A Wizz Air okostelefonra fejlesztett applikációjának köszönhetően a szemfüles internetezők számára rövid időre megjelent a foglalási rendszerben a légitársaság két új, eddig be nem jelentett járata. Amennyiben az alkalmazás által - feltehetőleg véletlenül - megszellőztetett adatok helyesek, úgy jövő tavasztól Lisszabon és Maastricht is felkerül a low-cost modellben működő vállalat budapesti útvonalhálózatára.

Wizz Air: Lisszaboni és maastrichti járat indul Budapestről?

A Wizz Air egyébként hétfőre egy belvárosi szállodába hirdetett sajtótájékoztatót, ahol - amint a szokásosan titokzatos sablonlevélben írták - "Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója a magyar légiközlekedést érintő jelentős bejelentést tesz."

Portugáliába jelenleg nem közlekedik low-cost útvonal Budapestről, kizárólag a TAP Portugal üzemeltet napi járatot a fővárosba. Ennek köszönhetően a mostani járatnyitás különösen is népszerű lehet, de legalábbis régóta várt, hiszen remélhetőleg jobb árakon juthatunk majd el - heti két Wizz-járattal - Lisszabonba. Azonban ez az új útvonal nem is oly nagy meglepetés, hiszen néhány hete már Varsóból is bejelentették a portugál bővülést és erre Budapesten sem kell már sokat várni. 

Ami viszont egy kissé nagyobb meglepetést okozhat, az a Wizz Air Budapest-Maastricht járatának érkezése. Jelenleg a légitársaság még nincs jelen a légikikötőben, azonban október 28-án indul Katowicéből az útvonal első rózsaszín fecskéje. Hazánkból várhatóan még 2015. május közepéig várnunk kell a járatnyitásig, utána viszont hetente négyszer elérhető lesz a holland városhoz és a német Aachenhez is közel elhelyezkedő repülőtér.

Wizz Air: Lisszaboni és maastrichti járat indul Budapestről?

A Wizz Air következő, Budapestről induló legújabb járata szeptember 30-án nyílik, méghozzá a grúziai Kutaiszi felé. A nyitást követően hetente kétszer lesz elérhető a kaukázusi ország második legnagyobb városa. 

Hétfőn délben minden esetre fény derül majd arra, hogy "a magyar légiközlekedést érintő jelentős bejelentés" valóban Lisszabon és Maastricht útvonal elindítása lesz-e, az AIRportal.hu tudósítója természetesen jelen lesz a sajtótájékoztatón.

Forrás: www.airportal.hu

Elérhetőségek

Kültéri parkoló 

Kültéri fedett parkolás

Beltéri, zárt teremgarázs

Szolgáltatásaink

Autómosás, takarítás

 

1./ Személyautó, SUV, Kisbusz

Autóját az időjárás függvényében takarítjuk, visszaérkezése előtti nap vagy aznap. Lehetőség szerint a takarítás után garázsba állítjuk.

 

2./ Prémium autótakarítás

A következőket tartalmazza a mosás és takarításon kívül:

- Autó Klímarendszerének, szellőzőinek és teljes utasterének  a szagsemlegesítése,  fertőtlenítése ózongenerátorral.

 

Próbáljon ki minket, és nem akar majd máshol parkolni!

Nálunk nincs reptéri behajtási költség!

Mozgássérült parkolóval is rendelkezünk

Bőrönd súlyának ellenőrzése

Kulturált családias környezet, tiszta mosdók

Óriás parkoló terület(kültér, beltér)

A legjobb árakat kínáljuk!

Megérkezéskor a reptéri transzfer azonnal indul. Több transzfer autóval dolgozunk.

Utasainkat közvetlenül az indulási szintre visszük.

Bankkártyás fizetési lehetőség

Bankkártyás fizetési lehetőség